website logo

Cloud oplossingen

Laat je cloud problemen door ons oplossen

Ondervind je problemen met jouw cloud? Mida IT Service help je bij het oplossen van problemen met je cloud. Wij hebben echte specialisten in dienst die je kunnen adviseren en helpen met oplossingen voor de cloud. Wij raden je aan contact met ons op te nemen op 026-2022386 of je kunt ons mailen op [email protected]. Je kunt ook onze pagina over cloud bekijken voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur.

Software en netwerkbeheer

Wat zijn precies cloud oplossingen?

Laten we eerst ontdekken wat “de cloud” eigenlijk betekent. Heel eenvoudig gezegd staat cloud voor online werken en opslag. Met andere woorden, de informatie staat online in plaats van op jouw computer of laptop. Om toegang te krijgen tot de cloud heb je een internetverbinding nodig. In de cloud zijn talloze toepassingen mogelijk. Maar bestandsopslag is het meest typische voorbeeld. Deze kunnen behalve op een pc of USB-stick ook online worden opgeslagen. Dit wordt cloud-opslag genoemd. Helaas zijn er soms problemen met de cloud, daarom kunnen wij je helpen met de cloud oplossingen.

Wat zijn de voordelen van de cloud?

De cloud biedt een aantal voordelen voor de opslag van gegevens:

  • Gegevens zijn veilig omdat ze buiten worden opgeslagen, waardoor ze beschermd zijn in geval van brand of inbraak.
  • Bestanden zijn toegankelijk vanaf elk apparaat met internetverbinding
  • Het is mogelijk om vele apparaten te synchroniseren
  • Als (automatische) back-up keuze is online opslag een optie

Wat zijn de nadelen van de cloud?

Sommige mensen maken zich zorgen dat bestanden in de cloud niet veilig zijn of dat derden bij de informatie kunnen. Dit is meestal niet het geval. Uiteraard is het verstandig om een sterk wachtwoord en inlogbeveiliging te kiezen. De nadelen van de cloud zijn:

  • Er is slechts een bepaalde hoeveelheid gratis opslagruimte beschikbaar. Extra opslagruimte is vaak tegen betaling
  • Internetverbinding is nodig om bestanden te bekijken, bij te werken en/of te synchroniseren.

Contact | Cloud oplossingen

Neem contact met ons op als je tegen problemen met de cloud aanloopt. Wij kunnen je voorzien van cloud oplossingen. Onze experts staan klaar om je te helpen. Je kunt contact met ons opnemen via [email protected] of je kunt ons bellen op 026-2022386.

Contact opnemen
Ik zoek een IT-bedrijf
Mida IT Service

   

Contact