website logo
MIDA Diensten

Cloud oplossingen

Laat je cloud problemen door ons oplossen

Ondervind je problemen met jouw cloud? Mida IT Service help je bij het oplossen van problemen met je cloud. Wij hebben echte specialisten in dienst die je kunnen adviseren en helpen met oplossingen voor de cloud. Wij raden je aan contact met ons op te nemen op 026-2022386 of je kunt ons mailen op info@midaitservice.nl. Je kunt ook onze pagina over cloud bekijken voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
systeembeheer door mida it service
mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

Wat zijn precies cloud oplossingen?

Laten we eerst ontdekken wat "de cloud" eigenlijk betekent. Heel eenvoudig gezegd staat cloud voor online werken en opslag. Met andere woorden, de informatie staat online in plaats van op jouw computer of laptop. Om toegang te krijgen tot de cloud heb je een internetverbinding nodig. In de cloud zijn talloze toepassingen mogelijk. Maar bestandsopslag is het meest typische voorbeeld. Deze kunnen behalve op een pc of USB-stick ook online worden opgeslagen. Dit wordt cloud-opslag genoemd. Helaas zijn er soms problemen met de cloud, daarom kunnen wij je helpen met de cloud oplossingen.

Wat zijn de voordelen van de cloud?

De cloud biedt een aantal voordelen voor de opslag van gegevens:
 • Gegevens zijn veilig omdat ze buiten worden opgeslagen, waardoor ze beschermd zijn in geval van brand of inbraak.
 • Bestanden zijn toegankelijk vanaf elk apparaat met internetverbinding
 • Het is mogelijk om vele apparaten te synchroniseren
 • Als (automatische) back-up keuze is online opslag een optie

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil ook IT-beheer voor een vaste prijs

Wat zijn de nadelen van de cloud?

 • Sommige mensen maken zich zorgen dat bestanden in de cloud niet veilig zijn of dat derden bij de informatie kunnen. Dit is meestal niet het geval. Uiteraard is het verstandig om een sterk wachtwoord en inlogbeveiliging te kiezen. De nadelen van de cloud zijn:
  • Er is slechts een bepaalde hoeveelheid gratis opslagruimte beschikbaar. Extra opslagruimte is vaak tegen betaling
  • Internetverbinding is nodig om bestanden te bekijken, bij te werken en/of te synchroniseren.

  Contact | Cloud oplossingen

  Neem contact met ons op als je tegen problemen met de cloud aanloopt. Wij kunnen je voorzien van cloud oplossingen. Onze experts staan klaar om je te helpen. Je kunt contact met ons opnemen via info@midaitservice.nl of je kunt ons bellen op 026-2022386.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
mida it service contact
monitor netwerkbeheer mida it service
Mida IT Service

Over ons

Systeembeheer op maat

Bij Mida IT Service snappen wij dat niet iedereen een IT-specialist is en niet hiermee druk wil zijn. Daarom maken wij oplossingen op maat die werken voor onze klanten. Hierdoor kunnen onze klanten zich bezighouden met het gene waar zij goed in zijn en verzorgen wij de rest. Doordat we vaste kosten voor het systeembeheer hanteren komen onze klanten nooit voor verrassingen te staan met onverwachte kosten.

Beste oplossing voor een vaste prijs

Door duidelijk te communiceren kunnen wij de beste oplossing voor je vinden. Daarom kun je van ons verwachten dat wij jou continu op de hoogte houden van de status en zaken snel oppakken. Wil je meer informatie over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

 • Systeembeheer
 • Onderhoud
 • Updates
 • Werkplekbeheer
 • Mobiele devices
 • Telefonie