website logo
MIDA Diensten

ICT uitbesteden

ICT uitbesteden aan Mida IT Service

Wil jij je ICT-uitdagingen uitbesteden, zodat je je kunt richten op waar je goed in bent? Dan is Mida IT Service het juiste bedrijf voor jou. Wij houden rekening met jouw wensen en werken daarom op locatie of vanuit kantoor. Wat jij maar wilt.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
systeembeheer door mida it service
mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

De wereld van IT (vraagstukken)

De IT wereld van tegenwoordig is cruciaal voor ons dagelijks leven. Bedenk maar eens hoeveel mensen gebruik maken van smartphones, tablets of pc's. Bovendien kunnen veel zaken digitaal worden afgehandeld en zal de automatisering verder toenemen. De functionaliteit van apparaten is volgens Mida IT Service cruciaal, gezien de afhankelijkheid van technologie. Daarom geven we IT-advies, lossen we IT-problemen op, helpen we met onderhoud, financieren we noodzakelijke uitbreidingen en verkopen we apparatuur en software.

Wie zijn wij?

Mida IT Service is de IT-partij van dit moment. Dat betekent dat we op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen op basis van ICT. Dat is de reden dat veel nieuwe ICT problemen door Mida IT Service moeiteloos worden opgelost.  Zoals gezegd werken wij op locatie of helpen wij jou op afstand. Veel klanten die onder andere ICT hebben uitbesteed vinden dit prettig werken.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil ook IT-beheer voor een vaste prijs

Ons doel

  Ons doel is om samen met onze klanten het maximale uit hun ICT omgeving te halen We bereiken dit met behulp van deskundige medewerkers die altijd blij en deskundig zijn voor onze klanten. Wij raden je aan om ICT vraagstukken aan ons uit te besteden zodat jij je kunt richten op waar je goed in bent. 

Waarom Mida IT Service?

Waarom zou je kiezen voor Mida IT Service en niet voor een ander IT-bureau? Voor ons is dat heel eenvoudig. Wij vinden het erg belangrijk dat we duidelijk, recht door zee en scherp zijn. Om dit te bereiken houden we de communicatielijnen kort, duiken we in alle trends en ontwikkelingen op IT-gebied en werken we met een glimlach op ons gezicht. Daarnaast houden we jou op de hoogte van alle ontwikkelingen en voorzien we je van advies.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
mida it service contact
monitor netwerkbeheer mida it service
Contact

Wil jij je ICT uitdagingen laten uitbesteden? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder.

Over ons

Systeembeheer op maat

Bij Mida IT Service snappen wij dat niet iedereen een IT-specialist is en niet hiermee druk wil zijn. Daarom maken wij oplossingen op maat die werken voor onze klanten. Hierdoor kunnen onze klanten zich bezighouden met het gene waar zij goed in zijn en verzorgen wij de rest. Doordat we vaste kosten voor het systeembeheer hanteren komen onze klanten nooit voor verrassingen te staan met onverwachte kosten.

Beste oplossing voor een vaste prijs

Door duidelijk te communiceren kunnen wij de beste oplossing voor je vinden. Daarom kun je van ons verwachten dat wij jou continu op de hoogte houden van de status en zaken snel oppakken. Wil je meer informatie over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Systeembeheer
  • Onderhoud
  • Updates
  • Werkplekbeheer
  • Mobiele devices
  • Telefonie