website logo

ICT aanleg

Mida IT Service is de partij voor ICT aanleg. Hiermee bedoelen wij de netwerk en databekabeling. Of het nu gaat om 10 of 1000 aansluitingen, niks is ons te gek. Wij kunnen je helpen met het trekken van kabels, het testen van netwerkkabels of het patchen van kabels. Bovendien helpen wij jou bij storingen en problemen. Kortom, Mida IT Service is de ideale ICT partner.

Software en netwerkbeheer

ICT aanleg door Mida IT Service

Jouw netwerk renovatie of -uitbreiding en de installatie van bekabeling wordt door Mida IT Service verzorgd. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van Wi-Fi netwerken. Het belang van netwerkbeheer is groter dan de meeste mensen beseffen. Een netwerk moet namelijk voldoende worden onderhouden, anders wordt het snel kwetsbaar voor storingen. Om beveiligingsproblemen te voorkomen, moet netwerkhardware zoals routers en switches up-to-date worden gehouden. Je wilt namelijk dat jouw Wi-Fi netwerk stabiel blijft en niet gaat uitvallen. Ook wil je natuurlijk dat het goed beschermd is tegen ongewenste partijen van buitenaf.

Belangrijk om snel te handelen bij storingen

Grote storingen in de infrastructuur van een bedrijf kunnen erg snel optreden. De werknemers van dat bedrijf kunnen dit als behoorlijk vervelend ervaren. Om storingen te voorkomen, is het van cruciaal belang om snel te reageren. Om te waarborgen dat iedereen bij een dergelijke storing zo snel mogelijk weer aan het werk kan, heeft Mida IT Service de nodige professionaliteit en kwaliteiten in huis. Is er een hardware storing? Geen probleem, wij bieden direct een tijdelijke oplossing. In de meeste gevallen kunnen wij binnen 24 uur leveren en vervangen. Daardoor kun jij weer zo snel mogelijk aan de slag met jouw werkzaamheden.

Waarom Mida IT Service?

Zoals eerder gezet, zijn wij de partij voor ICT aanleg. Wij bieden namelijk professionele hulp bij:

  • Netwerkbeheer
  • Routers
  • Firewalls
  • Wi-Fi netwerken
  • Monitoring
  • Bekabeling

Contact opnemen
Ik zoek een IT-bedrijf
Contact

Daarnaast kunnen wij jou helpen met systeembeheer, security, cloud en backup. Voor onduidelijkheden of aanvragen kun je contact opnemen. Je kunt ons bereiken op [email protected] of om te bellen naar 026-2022386

Contact