website logo

IT werkplek

IT werkplek uitbesteden

Een IT-werkplek wordt steeds populairder. Dit komt doordat organisaties steeds vaker gebruik maken van hybride werken. Met de komst van Corona is het hybride werken in een stroomversnelling geraakt. Hierdoor werkt niet iedereen meer op kantoor, maar heeft iedereen andere werkplekbehoeften. We werken namelijk vaak op afstand, via videogesprekken, onderweg of op kantoor.

Wij begrijpen dat dit niet voor elk bedrijf gemakkelijk is, dus wij helpen hier graag bij. Wij bieden een krachtig, draagbaar, gemakkelijk uitbreidbaar en volledig functioneel ergonomische werkplek. Bovendien is deze centraal bedienbaar en voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties. Natuurlijk mag je niet vergeten dat een hybride werkplek ook heel mooi kan zijn!

mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

Mida IT Service

Op het gebied van de perfecte werkplek is Mida IT Service graag je kennispartner, leverancier en dienstverlener. Wij bieden vaak begeleiding bij gebruik en onderhoud, maken configuraties op maat, distribueren en installeren een aanzienlijk aantal werkplekken bij jou op locatie of bij je medewerkers thuis.

Daarbij brengen we samen in kaart wat de behoeften aan werkplekken zijn en bieden we een totaaloplossing met opties die alle mogelijke factoren benoemen. Het gebruik van beheerprogramma’s, beveiligingsopties, levering en installatie, de terugname van verouderde werkplekken en andere factoren kunnen daarbij worden meegenomen.

Voordelen van een digitale / IT werkplek

Een IT-werkplek biedt verschillende voordelen. Het biedt bijvoorbeeld de volgende voordelen:

  • Je kunt overal werken.
  • Je werkplek is eenvoudig te beheren.
  • De systemen zijn volledig geoptimaliseerd en ongelooflijk veilig.
  • Het werkgeluk van medewerkers gaat omhoog.
  • Omdat je een hybride werkplek hebt, kun je werken wanneer je wilt.

Contact opnemen
monitor netwerkbeheer mida it service
IT werkplek laten verzorgen door Mida IT Service

Wil je contact met ons opnemen of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op om je mogelijkheden te bespreken. Wij denken altijd mee met onze klanten. Zo kunnen we zowel binnen als buiten de grenzen van het bedrijf samenwerken om ideale werkplekken te ontwerpen.

Contact