website logo

Online werkplekken inrichten en beheren

Op zoek naar een bedrijf dat jou kan voorzien in online werkplekken?

Ben je op zoek naar een bedrijf dat jou kan voorzien in online werkplekken? Dan ben je bij Mida IT Service aan het juiste adres. Van kleinere bedrijven tot grote bedrijven met honderden medewerkers. Wij regelen het en jullie kunnen zorgeloos online werken in een veilige IT omgeving. Daarnaast bieden we natuurlijk veel meer IT oplossingen. Bekijk onze diensten voor een overzicht van wat we voor je kunnen betekenen. 

mida it service contact

Functionaliteit staat voorop

Wij zijn al jaren leverancier van Microsoft 365 (voorheen Office 365). Hiermee kunnen we meer bieden dan alleen online werkplekken. We bieden ook alles om het makkelijker en functioneler te maken voor de gebruikers. Lees meer over Microsoft 365 en de voordelen hiervan in onze blog.  

Beheer van online werkplekken

Wanneer er online gewerkt wordt vanaf verschillende locaties zijn er een aantal belangrijke aspecten. We zetten er een aantal voor je op een rijtje. 

  • Cloud: altijd en overal bereikbaar zijn is tegenwoordig van groot belang. Je wil tenslotte altijd bij je e-mail, bestanden en applicaties kunnen. 
  • Security: Wij kunnen jouw bedrijf goed beschermen tegen het gevaar van virussen, malware en hacks.
  • Systeembeheer: wij regelen het beheer van de online werkplekken. Dit doen wij voor een vast bedrag per maand zodat we altijd kunnen helpen wanneer het nodig is.

Meer dan online werkplekken

Wanneer jouw personeel thuis aan de slag gaat in een online omgeving zijn er een aantal zaken van belang. Zo is beveiliging natuurlijk een hele belangrijke factor wanneer er gebruik wordt gemaakt van online werkplekken. Mida IT Service beheert niet alleen de werkplekken, maar zorgt er ook voor dat gevaren van buitenaf zoveel mogelijk buiten de deur worden gehouden. Daarnaast zijn goede back ups ook van groot belang. Je hoopt dat het je nooit overkomt, maar toch liggen er altijd gevaren op de loer. Denk maar eens aan een brand die jouw servers vernietigd of een gecrashte server die jouw data laat verdwijnen. Met back ups heb je de mogelijkheid om data terug te halen.

Meer weten?
monitor netwerkbeheer mida it service
Mida IT Service, werkplekbeheerder in Arnhem

Wil je weten wat wij met online werkplekken kunnen betekenen voor je? Dan denken we graag met je mee en geven advies. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw bedrijf. 

Contact