website logo

Online backup zakelijk

Waarom backups zo belangrijk zijn

Een (zakelijk) online backup van jouw bestanden is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk voorkomen dat de gegevens van je bedrijf en klanten op straat liggen of verloren gaan. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door een brand, een hacker of simpelweg een gecrashte server.

Mida IT Service kan je hierbij helpen. Sterker nog, wij kunnen je helpen met het maken van een online (zakelijke) backup. Mochten er al gegevens verloren zijn gegaan, dan kunnen wij je met één telefoontje helpen om de bestanden te herstellen.

Software en netwerkbeheer

Wat is een online (zakelijke) backup

Een online (zakelijke) backup is kort gezegd een kopie van de bestanden die je op je computer, tablet of telefoon hebt staan. Op zakelijk niveau zal het meestal gaan om bedrijfs- en klantgegevens. Op persoonlijk vlak kunnen het bijvoorbeeld vakantiefoto’s zijn. Het maken van een backup zorgt ervoor dat je jouw bestanden kunt herstellen als ze beschadigd of verloren raken. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld een virus, een hacker, een brand of een systeemstoring.

Mida IT Service de ICT partij van nu

Wil je voorkomen dat je gegevens verloren gaan, dan ben je bij Mida IT Service aan het juiste adres. Wanneer gegevens verloren gaan door het bijvoorbeeld per ongeluk te wissen, kunnen wij je direct helpen. Eén telefoontje naar Mida IT Service en wij helpen jouw bestanden te terug te halen. Daarnaast werkt Mida IT Service samen met Datto. Daardoor kunnen wij professionele backup oplossingen bieden tegen een scherp tarief. Bovendien wordt met Datto zowel een lokale backup als een backup gemaakt. Er is dus altijd een backup aanwezig. Bovendien controleert Mida IT Service dagelijks of de online (zakelijke) backups gelukt zijn en genereert maandelijks een rapportage. Elke maand worden drie verschillende bestanden teruggezet als test om er zeker van te zijn dat ze echt werken.

Verder kunnen wij jou helpen met systeembeheer, netwerken, security en cloud.

  • Backup
  • Snel terugzetten
  • Datto
  • Professionele backup oplossing

Contact opnemen
Ik zoek een IT-bedrijf
Contact

Het team van Mida IT Service heeft de vaardigheden en kennis die nodig zijn om de ICT problemen aan te pakken.

Contact