website logo

Werkplekbeheer door Mida IT Service

Een gekwalificeerde en ervaren partij jouw werkplekbeheer laten afhandelen?

Jouw werkplekbeheer laten uitvoeren door een professionele en ervaren partij? Dan kunnen wij je zeker helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het beheren van werkplekken in een online omgeving. We kunnen van hardware tot software verzorgen en jouw personeel zorgeloos laten werken. Wanneer zich een probleem voordoet kunnen wij je altijd helpen bij het verhelpen hiervan. Daardoor sta je er nooit alleen voor en kunnen wij vaak al snel met een passende oplossing komen. Zo hoeft het werk niet te lang stil te staan.

Ik zoek een IT-bedrijf

Helder communicatie over werkplekbeheer

Wij vinden duidelijke communicatie vanzelfsprekend. Daarom kunt u van ons verwachten dat we u continu op de hoogte brengen van de status en zaken snel oppakken. Die scherpte ziet u ook terug in onze tarieven.

Diensten op maat

Wij weten wat ervoor nodig is om jouw werkplekbeheer tot in de puntjes te verzorgen. Zo kan iedereen zich bezighouden met waar ze goed in zijn. Verder bieden wij alle diensten om jouw IT omgeving zo optimaal mogelijk te laten functioneren en te beheren. Ook is de beveiliging van de werkplekken natuurlijk belangrijk. Je wil het risico op een aanval van hackers zoveel mogelijk beperken om de gevolgen niet te hoeven ervaren. 

 

 

Onze diensten op een rijtje

We zetten onze diensten naast werkplekbeheer voor je op een rijtje. 

  • Netwerkbeheer en WiFi-netwerken: wij helpen je hier graag bij. 
  • Security: we zorgen voor de juiste antivirus systemen en monitoren jouw online omgeving.
  • Back up: wij verzorgen cloud back ups om de data veilig te stellen.
  • Cloud oplossingen: we bieden cloud diensten met Microsoft 365 om jouw online omgeving zo optimaal mogelijk te kunnen inrichten.
  • Systeembeheer: we beheren jouw systemen voor een vaste prijs per maand.

Meer weten?
monitor netwerkbeheer mida it service
Mida IT Service, werkplekbeheerder in Arnhem

Wil jij weten wat we voor kunnen betekenen met werkplekbeheer? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag een offerte aan. Onze specialisten zorgen voor het beste voorstel voor jouw bedrijf.

Contact