website logo

Werkplekbeheerder ICT

Op zoek naar een werkplekbeheerder voor jouw ICT-omgeving?

Een ICT-beheerder op de werkplek vervult een kritische functie. Zo zijn de meeste bedrijven gebouwd op de top van je ICT-omgeving. Zonder die omgeving kun je geen klantenservice verlenen, daalt de productiviteit van je werknemers en komt je bedrijf onprofessioneel over.

Als gevolg hiervan zouden onbeheerde IT-omgevingen ervoor zorgen dat bedrijven jaarlijks 1% minder omzet genereren. Als gevolg hiervan ontvangt ons bedrijf veel opdrachten. Wij van Mida IT Service zijn dan ook experts in het creëren van een gunstige ICT-omgeving. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

Werkplekbeheerder ICT

Wij leveren werkplek ICT beheerders die bedrijven kunnen inhuren om de ICT omgeving in te richten. Dit gebeurt om de netwerkvisie van het bedrijf samen te stellen en technische ondersteuning te bieden aan degenen die dat nodig hebben. Dit is ongetwijfeld een groot voordeel voor bepaalde bedrijven en vaak de belangrijkste factor om een ICT beheerder voor het kantoor in te huren.

Hoewel veel mensen tegenwoordig vertrouwd zijn met technologie, verandert deze eigenlijk vrij snel. Het is daardoor bijna moeilijk voor één individu om alles bij te houden. Daarom is het cruciaal om samen te werken met een extern bedrijf dat kennis heeft van het creëren van een ICT-omgeving.

Voordelen van het uitbesteden van werkplekbeheer

Het grote voordeel van het uitbesteden van ICT werkplekbeheer aan Mida IT Service is dat je zekerheid hebt over het werkplekbeheer. De afspraken hierover worden meestal vastgelegd in een Service Level Agreement. Daarnaast zijn we bij Mida IT Service gecertificeerd ten aanzien van bepaalde taken. Verder is het uitbesteden van ICT werkplekbeheer vaak goedkoper dan zelf iemand in dienst nemen. Met name bij kleinere organisaties waar een ICT medewerker geen dagtaak heeft aan het werkplekbeheer.

Een ander voordeel is dat wij van Mida IT Service ervaren specialisten op verschillende ICT gebieden in dienst hebben, die ook de nieuwste mogelijkheden kennen. Bovendien kunnen wij 24/7 systemen monitoren, storingen oplossen en gebruikersvragen te beantwoorden.

Meer weten?
security mida it service
Mida IT Service, werkplekbeheerder ICT

Heb je een werkplekbeheerder nodig voor je ICT-omgeving? Neem dan contact met ons op. Wij bieden je graag ons volledige scala aan ICT-diensten aan. Daarbij zorgen wij ervoor dat de ICT-omgeving jouw bedrijfsprocessen optisch ondersteunt. Zo wordt de continuïteit van je bedrijfsvoering gewaarborgd.

Contact