website logo
cloud icon

Beheer op afstand IT support

Als het gaat om beheer op afstand en IT support helpen wij je graag. Iets aanpassen of een bug melden? Of hulp nodig bij een ander IT-vraagstuk? Neem dan contact op met Mida IT Service. Om je goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij toegang tot een computer nodig. Op die manier kunnen we beheer of assistentie op afstand aanbieden en de meeste problemen afhandelen zonder naar de locatie te hoeven afreizen.

Technische storingen snel verholpen

Een technische storing kan altijd voorkomen. Bedrijfsactiviteiten kunnen worden onderbroken door crashende systemen, computerproblemen of slecht functionerende gadgets. Wij gebruiken Teamviewer, een programma voor hulp op afstand, om assistentie te verlenen. Dit maakt snelle probleemoplossing en kostenbesparing mogelijk omdat we niet naar de locatie hoeven te reizen om het probleem op te lossen.

uspVeiligheid uspTransparantie
Benieuwd? Neem contact op voor meer informatie
Software en netwerkbeheer
cloud servers

Proactief beheer op afstand, IT support en monitoring

Minder storingen en meer betrouwbaarheid? Veel ellende kan worden voorkomen door proactief systeembeheer en -bewaking. Zo kunnen potentiële problemen vroegtijdig worden opgespoord en voorkomen. Met als resultaat minder downtime en een hogere beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Om je netwerk zo goed mogelijk te beschermen, biedt Mida IT Service verschillende functies en diensten. In een gecentraliseerd systeem worden we bijvoorbeeld snel gewaarschuwd als zich elders een potentieel probleem voordoet. Hierdoor kunnen we potentiële problemen voorzien en vroegtijdig actie ondernemen om deze te beperken.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil een opmaat oplossing!

IT support op afstand en beheer door onze specialisten

Je kunt per telefoon of e-mail contact opnemen met onze helpdesk om problemen te melden en verzoeken in te dienen. Deze verzoeken worden behandeld in overeenstemming met onze huidige werkprocedures na verwerking in ons ticketing systeem. Wij houden je op de hoogte van de situatie, zodat je snel op de hoogte bent van eventuele wijzigingen of acties met betrekking tot jouw vraagstuk.

uspVele jaren ervaring usp24/7 bereikbaar bij problemen
Vraag een offerte aan
It bedrijf eindhoven
systeembeheer door mida it service
Snelle en goede oplossingen tegen scherpe tarieven

Iedereen met IT problemen kan bij ons terecht voor een vast laag bedrag per dag. Wij beginnen ons werk om op deze manier de beste oplossingen te ontwikkelen.  

Over ons

Beheer op afstand en IT support

Mida IT Service heeft professionele IT-specialisten in dienst die je snel weer op weg kunnen helpen bij een IT-probleem of ander ICT-probleem. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Systeembeheer
  • Cloud oplossingen
  • Microsoft 365
  • Netwerkbeheer
  • Antivirus systemen
  • Security
  • Cloud backup
  • Op maat diensten