website logo
cloud icon

ICT-monitoring

Op zoek naar een bedrijf dat aan proactieve ICT-monitoring doet? Dan is Mida IT Service de aangewezen partij. Wij kunnen waken over en toezicht houden op je systemen en netwerk. Daarbij anticiperen we op problemen voordat ze zich voordoen en pakken we ze direct aan om incidenten te voorkomen. Is er toch een probleem? Dan wordt dit zo snel mogelijk voor je opgelost door onze experts.

Wat is ICT-Monitoring?

ICT-monitoring is een service waarbij een IT-bedrijf het netwerk, de systemen en de apparatuur in de gaten houdt. Zij zorgen ervoor dat je ICT-omgeving soepel en effectief blijft draaien. Op die manier heb je er geen omkijken meer naar. Hierdoor heb je meer tijd om je te concentreren op de business en creativiteit.

uspVeiligheid uspTransparantie
Hulp nodig? Neem contact op
IT servicedesk
ICT-monitoring door Mida IT Service

ICT-monitoring uitbesteden

Vaak zien wij dat bedrijven geen belangstelling hebben voor IT. Het interesseert ze dan ook niets wat hun ICT-omgeving doet; ze willen gewoon zaken doen. Wij van Mida IT Service zijn ons hiervan bewust en bieden daarom onze ICT-monitoringdienst aan. Voor een vast bedrag per maand garanderen wij een effectieve werking van je ICT-netwerk. Wij houden het netwerk en de systemen regelmatig in de gaten en lossen problemen op wanneer deze zich voordoen.

uspDuidelijke communicatie usp24/7 bereikbaar
ICT-monitoring uitbesteden

Waarom ICT-monitoring uitbesteden?

ICT-monitoring vergt veel tijd en expertise. De prestaties en het gedrag van infrastructuurupgrades en -wijzigingen moeten voortdurend in de gaten worden gehouden. Als hier geen aandacht aan wordt besteed, kunnen belangrijke inzichten gemist worden. Bovendien wil je je als bedrijf liever focussen op je core business, zeker omdat er een tekort is aan ICT-personeel. Daarnaast kan het duur zijn om een deskundig ICT-team in te huren. Het uitbesteden van ICT-beheer en monitoring is daarom een stuk voordeliger.

uspVele jaren ervaring usp24/7 bereikbaar bij problemen
Meer weten? neem contact op
Office 365 ondersteuning
monitor netwerkbeheer mida it service

De voordelen van ICT monitoring bij Mida IT Service

Het uitbesteden van ICT-monitoring aan Mida IT Service brengt verschillende voordelen met zich mee. Deze voordelen zijn:

 • Je betaald maandelijks een vast bedrag
 • Proactieve monitoring
 • Rapportages over de prestaties van je ICT
 • Het direct oplossen van problemen
 • Continuïteit van je bedrijf
 • Je bent voortdurend actueel

uspOp afstand uspOp locatie
Neem contact met ons op
IT omgeving
Neem contact op

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor advies op maat. Hiervoor kun je ons bereiken op 026-2022386 of je kunt naar ons mailen via info@midaitiservice.nl.

Over ons

Meer weten over het uitbesteden van ICT monitoring?

Beslissingen nemen maakt deel uit van het uitbesteden van ICT-monitoring. Wat moet je zelf nog doen? Wat kun je beter doen? Bij Mida IT Service is het uitbesteden van ICT-monitoring denken we graag mee. Belangrijk hierbij zijn betrouwbaarheid, continuïteit, efficiëntie en kosten. Samen evalueren we wat jouw ICT-behoeften zijn en welke diensten daar het beste bij passen. Daarbij bieden we volledig maatwerk.

Contact

Uiteraard is het mogelijk om je ICT-monitoring geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Of je bedrijf nu honderden of slechts enkele medewerkers telt, het maakt voor ons geen verschil: wij gaan altijd op zoek naar een passende oplossing. Meer weten? Neem dan contact met ons op. We nemen graag de mogelijkheden met je door.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

 • Systeembeheer
 • Cloud oplossingen
 • Microsoft 365
 • Netwerkbeheer
 • Antivirus systemen
 • Security
 • Cloud backup
 • Op maat diensten