website logo

Onze diensten

https://midaitservice.nl/app/uploads/2020/07/Group-1574.svg

Systeembeheer

Kom je er niet meer uit met de verschillende systemen binnen je bedrijf? Of wil je uitbreiden maar je weet niet waar je moet beginnen? Mida IT Service neemt deze zorg graag van je over. Zo leg je voor een vast bedrag per maand, per werkplek of server alle ICT-vraagstukken bij Mida IT Service neer. Daardoor heb je nog één aanspreekpunt en zorgt Mida IT Service ervoor dat jouw systemen naar behoren blijven functioneren.

uspSysteembeheer uspVaste prijs per maand
Meer lezen
https://midaitservice.nl/app/uploads/2020/09/cloud-ring.png

Cloud

Bereikbaarheid is nu belangrijker dan altijd. Waar en wanneer dan ook bij je e-mail, bestanden en applicaties kunnen? Mida IT Service biedt verschillende oplossingen voor het werken in de Cloud. Zo zijn er mogelijkheden om volledig in de Cloud te werken via ons eigen platform. Maar er zijn ook hybride oplossingen. Wij bieden ook mogelijkheden aan met Microsoft 365.

uspCloud oplossingen uspMicrosoft 365
Meer lezen
https://midaitservice.nl/app/uploads/2020/09/network-ring.png

Netwerken

Tegenwoordig is er geen bedrijf meer zonder een netwerk vol verschillende apparaten. Zo is Mida IT Service er voor iedereen die een nieuw netwerk opgebouwd wilt hebben of om een bestaand netwerk te beheren. Weet je bijvoorbeeld niet hoe en waar je moet beginnen met een nieuw WiFi-netwerk. Of lukt het niet om die nieuwe switch in het netwerk te krijgen? Geen probleem, wij helpen je graag.

uspNetwerkbeheer uspWiFi-netwerken
Meer lezen
https://midaitservice.nl/app/uploads/2020/07/Group-1578.svg

Security

Je bedrijf goed beschermen tegen het gevaar van virussen, malware en hacks? Dan helpt Mida IT Service je met het beveiligen van jouw systemen. Zo zorgen wij met een goede virusbeveiliging en andere veiligheidsmaatregelen ervoor dat jouw bedrijf goed beveiligd is voor invloeden van buitenaf. Daarnaast hebben wij volledige monitoring systemen ingericht om voortijdig problemen te verhelpen.

uspAntivirus systemen uspMonitoring
Meer lezen
https://midaitservice.nl/app/uploads/2020/09/Group-1614.png

Backup

Tegenwoordig zijn er oneindig veel mogelijkheden om ervoor te zorgen dat data verlies niet meer nodig is. Daarom biedt Mida IT Service hiervoor verschillende oplossingen om te zorgen dat de impact bij data verlies minimaal is.

uspCloud backup uspDatto
Meer lezen
https://midaitservice.nl/app/uploads/2020/07/iconmonstr-handshake-10.svg

Op maat diensten

Dit zijn natuurlijk lang niet alle diensten die Mida IT Service te bieden heeft. Zo is Mida IT Service er voor elk bedrijf met IT-vraagstukken in welke vorm dan ook. Benieuwd wat wij daarnaast nog kunnen doen voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

uspOp maat diensten uspContact
Meer weten?
mida it service contact
Met kennis en ervaring lossen wij je problemen op

Het team van Mida IT Service beschikt over de juiste kennis en ervaring om jouw problemen op te lossen. Daarom kun jij je bezighouden met datgene waar je goed in bent terwijl wij je problemen oplossen.

Contact

Diensten op maat

Wij snappen heel goed dat niet iedereen net zo’n fan van ICT is als dat wij zijn. Daarom houden wij bij Mida IT Service er van om voor onze klanten de best toepasbare oplossing te creëren. Samen met onze klanten zorgen wij er voor dat er een op maat gemaakte oplossing komt. Daardoor kan de klant kan doen waar die goed in is zonder zorgen over de IT omgeving.

Helder, duidelijk en scherp

Wij vinden duidelijke communicatie vanzelfsprekend. Daarom kunt u van ons verwachten dat we u continu op de hoogte brengen van de status en zaken snel oppakken. Die scherpte ziet u ook terug in onze tarieven.

Neem contact op

Professionele hulp bij:

  • Cloud services
  • Systeembeheer
  • Beveiliging
  • Netwerken
  • Administratiesystemen
  • WiFi-netwerken
Chat openen
Hi, kunnen we je ergens mee helpen?