website logo
MIDA Diensten

Over Mida IT Service

De ICTā€™ers van nu

Mida IT Service is de ICT-partij van nu. Zo kunnen we op locatie langs komen of helpen je op afstand, wij regelen het. Waar we ook zijn, we kunnen je altijd helpen (moet je computer natuurlijk wel aan staan met een internet verbinding).

uspOp afstand uspOp locatie
Neem contact op!
mida it service mike werkplekbeheerder arnhem
team mida it service

Ons doel

Ons doel is om samen met onze klanten het beste uit hun ICT-omgeving te halen. Daarom zorgen wij ervoor de jouw bedrijf continuĆÆteit heeft en zich bezig kan houden met dat waar het goed in is. Wij zorgen voor de rest. Dit doen we met een gespecialiseerd team dat elke dag weer met een lach en de juiste kennis, voor onze klanten klaar staat.

uspSamen uspEenheid
Stel een vraag

Onze visie

Elke dag groeit de wereld van ICT, zowel online als bij bedrijven op kantoor. Daarom zorgen we er bij Mida IT Service voor dat we hierin mee groeien. Doordat we dit doen kunnen wij al onze klanten op maat bieden wat hun wensen zijn. Daarnaast zorgen we er ook voor dat het de juiste continuĆÆteit en betrouwbaarheid biedt.

uspGroei uspContinuĆÆteit
Contact
netwerkbeheer
monitor netwerkbeheer mida it service
Passie voor ICT is onze drijfveer

Ons team heeft een passie voor ICT. Daardoor verzorgen wij met plezier en met duidelijke communicatie de beste oplossingen voor je problemen.

Maak een afspraak
klantervaringen Mida IT icon

Meesterbreinen

mike-dammer
Mike Dammer Eigenaar mail mike@midaitservice.nl
tim-nuijten
Tim Nuijten Systeembeheerder mail tim@midaitservice.nl
samuel-van-dam
Samuƫl van Dam Systeembeheerder mail samuel@midaitservice.nl
mida-vacatures
Werken bij Mida? Word collega! mail info@midaitservice.nl
mida-vacatures
Studeer je nog? Word stagiair! mail info@midaitservice.nl
Snelle en goede oplossingen tegen scherpe tarieven

Voor een vaste lage prijs per dag kan iedereen met ICT-vraagstukken contact met ons opnemen. Zo gaan wij aan de slag om de beste oplossingen te creƫren.

Contact opnemen
systeembeheer door mida it service
MIDA Diensten

Onze partners

Novuss Telecom en ICT

Sinds een aantal jaren werkt Mida IT Service samen met Novuss. Ze helpen ons op het gebied van Telecom. Zo heeft Novuss onze eigen telefonie omgeving voor mobiel en vaste telefonie ingeregeld. Samen zorgen wij ervoor dat onze klanten worden voorzien van de meeste geavanceerde telecom oplossingen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden met telefonie. Met Novuss zorgen wij ervoor dat jij overal bereikbaar bent, op ieder gewenst device. Voordeel van deze samenwerking is dat Mida IT Service het bedrijfsnetwerk beheert en Novuss de Telecom vanzelfsprekend daarop aansluit. Mida IT Service en Novuss zorgen er samen voor dat dit perfect wordt afgestemd, zodat jouw organisatie altijd optimaal bereikbaar is.

Bekijk website

Ondersteunen ons bij:

  • Mobiele telefonie
  • Vaste telefonie
  • Mobiel/Vast integratie
  • Bereikbaarheid
  • Telefooncentrales

Breedband

Vanaf de eerste dag werkt Mida IT Service al samen met Breedband. Door onze krachten te bundelen, zorgen we samen voor de best toepasbare oplossing voor onze klant op het gebied van internet en ICT. Breedband is een internet service provider die zich bezighoudt met Internet & Networking, Managed Services en Clouddiensten. De van oorsprong Arnhemse onderneming bestaat inmiddels tien jaar. In Arnhem en omgeving ligt ruim 100 kilometer eigen glasvezelnetwerk. Bedrijven en organisaties in de regio kunnen hiermee rekenen op supersnel internet.

Bekijk website

Ondersteunen ons bij:

  • Glasvezel verbindingen
  • Netwerken
  • Datacenter facaliteiten