website logo

ICT Kennisbank

Termen per categorie

Op zoek naar meer informatie over ICT gerelateerde begrippen? Maak hieronder een keuze.


Alle ICT termen


Zoek door alle ICT begrippen op beginletter

Dark web
Met kennis en ervaring lossen wij je problemen op

Het team van Mida IT Service beschikt over de juiste kennis en ervaring om jouw problemen op te lossen. Zo kun jij je bezighouden met datgene waar je goed in bent terwijl wij je problemen oplossen. Bekijk alle diensten of vraag naar de mogelijkheden voor ICT diensten op maat.

Contact Offerte aanvragen

Waarom Mida It Service?

Systeembeheer

Systeembeheer

Opzoek naar een systeembeheerder, maar je wilt geen onverwachte kosten? Daarom doen wij het volledige systeembeheer vanaf € 1.65 per werkplek per dag!

Systeembeheer

Netwerken

Ook helpen wij graag bij het installeren en de inrichting van jouw netwerk helemaal op maat. Firewalls, Wi-FI netwerken en switches beheren? Geen probleem!

Systeembeheer

Security

IT-beveiliging is in deze tijd belangrijker dan ooit. Daarom zijn wij er om ervoor te zorgen dat jouw omgeving zo veilig mogelijk is!

Systeembeheer

Cloud

Altijd bij je data en software kunnen? Bereikbaarheid is tegenwoordig van groot belang. Daardoor kiezen veel bedrijven voor het werken in de Cloud!

Systeembeheer

Backup

Bij verlies van data door bijvoorbeeld een mallware uitbraak of brand is een goede backup cruciaal. Je wilt niet dat je data verloren raakt in zo'n situatie.

Recente reviews

Schildersbedrijf De Kleermaeker
Proactieve meedenkers

“ Mida IT denkt proactief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en heeft altijd een oplossing voor IT-problemen. Wanneer we bellen en het kan niet telefonisch opgelost worden komt Mida IT binnen een mum van tijd langs om ... ”


- Rick de Kleermaeker
Direct Klantcontact
Het beheer van ons callcenter

“ Betrokken, bereikbaar en flexibel: dát kenmerkt het team van Mida IT Service. Door de jarenlange en goede samenwerking is het team een waardevol verlengstuk van onze organisatie. Het team levert een essentiële bijdrage aan de continuïteit van onze... ”


- Aaltje Cornelies
CCC Bedrijfskleding
Verhuizing naar onze nieuwe locatie

“ In 2018 zijn wij verhuist naar onze locatie aan de Pieter Calandweg. Mida heeft toen dit kantoor voorzien van een nieuw computer netwerk en beheert deze sindsdien. Dankzij hun halen wij elke dag het maximale uit onze systemen, waardoor we onze kla... ”


- Coen Gazendam