website logo
iconmonstr

Veelgestelde vragen

Mida IT Service biedt diensten zoals systeembeheer, netwerkbeheer, IT-beveiliging, cloudoplossingen en back-up. Wij bieden hierin ook maatwerk oplossingen.

Ja, Mida IT Service biedt zowel op locatie als op afstand hulp. Dus ook online ondersteuning.

Ja, Mida IT Service heeft 4 partners. Dit zijn: SPL, Novuss, Signetbreedband en Brightacces.

Mida IT Service hanteert een nacalculatie bedrag van € 100,00 per uur. Het is mogelijk om een service contract af te sluiten vanaf € 50,00 per werkplek per maand Een derde optie is het gebruik van een uren strippenkaart op basis van staffelprijzen.

Je kunt contact opnemen via het contactformulier op onze website, per e-mail via info@midaitservice.nl of door te bellen op 026 202 2386. Ben je al klant bij Mida IT Service? Dan kun je ook terecht op onze Self Service Portal (SSP) via support.midaitservice.nl.

Op producten leveren wij twee jaar fabrieksgarantie. Op diensten leveren we 1 jaar garantie mits de oorzaak bij Mida IT Service ligt.

Ja, je kunt contact opnemen met onze supportdesk via: 026 202 2386, info@midaitservice.nl of support.midaitservice.nl.

Ja, zelfstandig ondernemers en kleine bedrijven kunnen ook gebruik van onze diensten.

Mida IT Service kan je bedrijfsgegevens beschermen door IT-beveiliging, back-upoplossingen en cloudoplossingen aan te bieden, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Ja, Mida IT Service biedt cloudoplossingen aan, zoals cloudopslag en back-updiensten, die aangepast kunnen worden aan de behoeften van jouw onderneming. Door een inventarisatie bij jouw bedrijf, kunnen we precies zien welke oplossing het beste bij jullie past.

We bieden back-up diensten aan die essentieel zijn in noodsituaties zoals gegevensverlies door malware-uitbraken of brand. Dit plan maken wij vooraf op maat, aan de hand van de behoeften van jouw bedrijf.

Mida IT Service kan je helpen bij het plannen en implementeren van upgrades voor jouw IT-infrastructuur om deze te moderniseren en te optimaliseren. We kijken hierbij welke upgrades wanneer worden uitgevoerd en welke van belang zijn voor jouw bedrijf.

Ja, dit bieden wij aan in samenwerking met Novuss.

Mida IT Service zorgt ervoor dat je IT-systemen altijd up-to-date zijn door regelmatig onderhoud en updates uit te voeren, en door proactieve monitoring om ervoor te zorgen dat de systemen veilig en efficiënt functioneren.

De diensten van Mida IT Service zijn maandelijks op en af te schalen. Heb je nieuw personeel of er is personeel dat helaas weg gaat? Dat is absoluut geen probleem, wij denken hier graag in mee.

Wij zijn gecertificeerd op het gebied van Microsoft, Ubiquiti, Fortigate en Cisco.

Ja, Mida IT Service kan ondersteuning bieden bij het opzetten van een veilige cloud-gebaseerde werkomgeving, met op maat gemaakte cloudoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke bedrijfsbehoeften en -veiligheid

Mida IT Service zorgt voor schaalbare systemen door maatwerkoplossingen te bieden die meegroeien met jouw bedrijf, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en trends in ICT.

Mida IT Service neemt gegevensbescherming en privacy serieus door geavanceerde beveiligingsmaatregelen te implementeren en te zorgen voor optimale bescherming van gegevens, netwerken en systemen tegen de nieuwste cyberdreigingen. Hierin monitoren wij actief op mogelijke dreigingen.

Wij reageren altijd direct. Hierdoor kunnen wij tijdens de aanmelding bepalen wat de ernst en de impact zijn van het incident. Wij streven er altijd naar om problemen direct op te lossen.

Ja, wij bieden op maat gemaakte IT-oplossingen, afgestemd op de specifieke behoeften en uitdagingen van jouw bedrijf, om een optimale en efficiënte werkomgeving te garanderen.

Mida IT Service levert zelf geen VoIP oplossingen hiervoor werken wij samen met Novuss, die deze oplossingen voor ons uitvoeren. Wel kunnen wij helpen bij VoIP ondersteuning op diverse platformen.

Mida IT Service levert alle hardware op het gebied van werkplekken, denk hierbij aan laptops, werkstations, monitoren, dockingstations etc. Ook leveren wij alles op het gebied van netwerk- en systeembeheer tot aan servers en data storage. Ook kun je bij ons terecht voor databekabeling, camera’s, (mobiele) telefooons en andere randapparatuur. Qua software zijn wij heel erg divers, zo gaan we van Adobe tot Microsoft tot teamviewer en Google licenties. Software is vaak een maatwerk product, hiervoor kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen zodat we je zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Dat kan natuurlijk gebeuren. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag! Dit kunt je doen door het contactformulier op de website, per e-mail of door te bellen naar ons telefoonnummer.