website logo
MIDA Diensten

Werkplekbeheerder ICT

Op zoek naar een werkplekbeheerder voor jouw ICT-omgeving?

Een ICT-beheerder op de werkplek vervult een kritische functie. Zo zijn de meeste bedrijven gebouwd op de top van je ICT-omgeving. Zonder die omgeving kun je geen klantenservice verlenen, daalt de productiviteit van je werknemers en komt je bedrijf onprofessioneel over. Als gevolg hiervan zouden onbeheerde IT-omgevingen ervoor zorgen dat bedrijven jaarlijks 1% minder omzet genereren. Als gevolg hiervan ontvangt ons bedrijf veel opdrachten. Wij van Mida IT Service zijn dan ook experts in het creƫren van een gunstige ICT-omgeving. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
systeembeheer door mida it service
mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

Werkplekbeheerder ICT

Wij leveren werkplek ICT beheerders die bedrijven kunnen inhuren om de ICT omgeving in te richten. Dit gebeurt om de netwerkvisie van het bedrijf samen te stellen en technische ondersteuning te bieden aan degenen die dat nodig hebben. Dit is ongetwijfeld een groot voordeel voor bepaalde bedrijven en vaak de belangrijkste factor om een ICT beheerder voor het kantoor in te huren. Hoewel veel mensen tegenwoordig vertrouwd zijn met technologie, verandert deze eigenlijk vrij snel. Het is daardoor bijna moeilijk voor ƩƩn individu om alles bij te houden. Daarom is het cruciaal om samen te werken met een extern bedrijf dat kennis heeft van het creƫren van een ICT-omgeving.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil ook IT-beheer voor een vaste prijs

Voordelen van het uitbesteden van werkplekbeheer

Het grote voordeel van het uitbesteden van ICT werkplekbeheer aan Mida IT Service is dat je zekerheid hebt over het werkplekbeheer. De afspraken hierover worden meestal vastgelegd in een Service Level Agreement. Daarnaast zijn we bij Mida IT Service gecertificeerd ten aanzien van bepaalde taken. Verder is het uitbesteden van ICT werkplekbeheer vaak goedkoper dan zelf iemand in dienst nemen. Met name bij kleinere organisaties waar een ICT medewerker geen dagtaak heeft aan het werkplekbeheer. Een ander voordeel is dat wij van Mida IT Service ervaren specialisten op verschillende ICT gebieden in dienst hebben, die ook de nieuwste mogelijkheden kennen. Bovendien kunnen wij 24/7 systemen monitoren, storingen oplossen en gebruikersvragen te beantwoorden.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
mida it service contact
monitor netwerkbeheer mida it service
Mida IT Service, werkplekbeheerder ICT

Heb je een werkplekbeheerder nodig voor je ICT-omgeving? Neem dan contact met ons op. Wij bieden je graag ons volledige scala aan ICT-diensten aan. Daarbij zorgen wij ervoor dat de ICT-omgeving jouw bedrijfsprocessen optisch ondersteunt. Zo wordt de continuĆÆteit van je bedrijfsvoering gewaarborgd.

Over ons

Systeembeheer op maat

Bij Mida IT Service snappen wij dat niet iedereen een IT-specialist is en niet hiermee druk wil zijn. Daarom maken wij oplossingen op maat die werken voor onze klanten. Hierdoor kunnen onze klanten zich bezighouden met het gene waar zij goed in zijn en verzorgen wij de rest. Doordat we vaste kosten voor het systeembeheer hanteren komen onze klanten nooit voor verrassingen te staan met onverwachte kosten.

Beste oplossing voor een vaste prijs

Door duidelijk te communiceren kunnen wij de beste oplossing voor je vinden. Daarom kun je van ons verwachten dat wij jou continu op de hoogte houden van de status en zaken snel oppakken. Wil je meer informatie over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Systeembeheer
  • Onderhoud
  • Updates
  • Werkplekbeheer
  • Mobiele devices
  • Telefonie