website logo
cloud icon

ICT ondersteuning

Heb je ondersteuning nodig op het gebied van ICT. Dan is Mida IT Service de juiste partij voor jou. Wij kunnen je helpen met systeembeheer, netwerk, beveiliging, cloud en back-up. Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Onze specialisten helpen je namelijk graag verder. Je kunt ze bereiken op 026-2022386 of je kunt mailen naar info@midaitservice.nl.

Alle ICT-ondersteuning die je nodig hebt

Zoals gezegd kunnen wij je helpen met verschillende diensten. Omdat de IT-wereld niet stilstaat en er altijd problemen kunnen optreden, zijn wij 24/7 bereikbaar. Wij kunnen je dus altijd helpen met problemen. Daarnaast werken wij samen met Bitdefender waardoor wij direct op de hoogte zijn van eventuele beveiligingsproblemen. Hierdoor kunnen wij snel anticiperen op mogelijke gevaren.

usp24/7 bereikbaar uspTransparantie
Benieuwd? Neem contact op voor meer informatie
Software en netwerkbeheer
cloud servers

Systeembeheer

Ben je op zoek naar systeembeheer maar wil je geen onverwachte kosten ontvangen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden daarom een compleet systeembeheer pakket aan vanaf €1,65 per werkplek per dag. Lees meer informatie over systeembeheer.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil een opmaat oplossing!

Netwerken

Wij helpen je ook graag bij het installeren en inrichten van je eigen netwerk op maat. Beheer van switches, WiFi-netwerken en firewalls? Geen probleem voor Mida IT Service. Lees meer over netwerken.

uspVele jaren ervaring uspNetwerk op maat
Vraag een offerte aan
It bedrijf eindhoven
lek windows server CVE-2020-1350

Beveiliging

Tegenwoordig is IT-beveiliging crucialer dan ooit. Je wilt tenslotte niet dat hackers of andere vervelende partijen bij je gegevens kunnen komen. Daarom bieden wij ondersteuning met onze ict beveiliging. Daardoor kun je zo veilig mogelijk werken. Lees meer over onze ict beveiliging.

uspSecurity uspVeilig werken
Meer informatie

Cloud

Wil je constant toegang tot je data en software? Beschikbaarheid is namelijk tegenwoordig cruciaal. Daarom kiezen veel bedrijven voor werken in de cloud. Ook hierbij bieden we je ondersteuning op het gebied van ict. Lees meer over de mogelijkheden in de cloud.

uspToegankelijkheid uspOndersteuning
Meer informatie
mida it service contact
systeembeheer mida it service

Back-up

Een degelijke back-up is essentieel voor het geval data wordt vernietigd door bijvoorbeeld een mallware-uitbraak of brand. In zo'n geval wil je niet dat jouw gegevens verloren gaan. Door een goede back-up te maken kun je dit voorkomen. Lees meer over backups.

uspGoede backup uspPreventie
Meer informatie
systeembeheer door mida it service
Snelle en goede IT oplossingen voor iedereen

Iedereen met IT problemen kan bij ons terecht voor een vast laag bedrag per dag. Op deze manier zorgen wij voor IT oplossingen op maat.

Over ons

Onderhoud WiFi omgeving voor bedrijven

Veilige werkplekken, hybride infrastructuur, betrouwbare toegang en cyberbeveiliging zijn allemaal belangrijke aspecten van de IT-diensten van Mida IT Service. Meer weten over de IT-oplossingen die Mida IT Service jouw bedrijf kan bieden? Of overweeg je het ICT-beheer uit te besteden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met persoonlijke begeleiding bij het kiezen van de IT systemen en oplossingen die het beste zijn voor jouw bedrijf. Neem daarom gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Systeembeheer
  • Cloud oplossingen
  • Microsoft 365
  • Netwerkbeheer
  • Antivirus systemen
  • Security
  • Cloud backup
  • Op maat diensten