website logo
systeembeheer icon

Systeembeheer

Kom je er niet meer uit met de verschillende systemen binnen je netwerk? Of wil je daarnaast uitbreiden maar je weet niet waar je moet beginnen? Mida IT Service neemt deze zorg namelijk graag van je over. Verder leg je voor een vast bedrag per maand, per werkplek, of server alle ICT-vraagstukken bij Mida IT Service neer. Zo heb je één aanspreekpunt en zorgt Mida IT Service ervoor dat jouw systemen naar behoren blijven functioneren.

ICT, een belangrijke rol in het dagelijks leven

IT speelt tegenwoordig een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan bijna iedereen die gebruik maakt van een smartphone, een tablet of een pc. Daarnaast worden veel apparaten digitaal aangestuurd en in de toekomst zal het leven steeds meer geautomatiseerd worden. Aangezien we steeds afhankelijker worden van apparaten, vindt Mida IT Service het belangrijk dat deze apparaten naar behoren functioneren. Daarom adviseren wij je over IT-vraagstukken, lossen IT-problemen op, helpen bij het onderhoud, zorgen voor de benodigde uitbreiding en verkopen hard- en software.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken! Offerte
systeembeheer door mida it service
mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

Systeembeheer voor een vaste prijs

Voor een vaste lage prijs per dag van € 1,65 per werkplek en € 2,50 per server nemen wij graag het systeembeheer van jou over. Bovendien kan iedereen met IT-vraagstukken voor deze vaste prijs contact met ons opnemen en gaan wij aan de slag om de beste oplossingen te creëren. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle systemen blijven werken en periodiek worden voorzien van alle updates. Verder voorzien wij ook alle werkplekken en servers van een antivirus pakket. Liever geen contract? Geen probleem, op basis van nacalculatie voor € 95,00 per uur staan wij ook voor je klaar.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil ook IT-beheer voor een vaste prijs
systeembeheer mida it service
Snelle en goede oplossingen tegen scherpe tarieven

Voor een vaste lage prijs per dag kan iedereen met ICT-vraagstukken contact met ons opnemen. Zo gaan wij aan de slag om de beste oplossingen te creëren.

Over ons

Systeembeheer op maat

Bij Mida IT Service snappen wij dat niet iedereen een IT-specialist is en niet hiermee druk wil zijn. Daarom maken wij oplossingen op maat die werken voor onze klanten. Hierdoor kunnen onze klanten zich bezighouden met het gene waar zij goed in zijn en verzorgen wij de rest. Doordat we vaste kosten voor het systeembeheer hanteren komen onze klanten nooit voor verrassingen te staan met onverwachte kosten.

Beste oplossing voor een vaste prijs

Door duidelijk te communiceren kunnen wij de beste oplossing voor je vinden. Daarom kun je van ons verwachten dat wij jou continu op de hoogte houden van de status en zaken snel oppakken. Wil je meer informatie over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Systeembeheer
  • Onderhoud
  • Updates
  • Werkplekbeheer
  • Mobiele devices
  • Telefonie