website logo
cloud icon

Cloud voor MKB

Als starter of mkb'er kan het een behoorlijke uitdaging zijn om een cloudoplossing te kiezen. Toch kan een mkb'er veel baat hebben bij zo'n clouddienst. Met cloud oiplossingen kun je namelijk informatie veilig online opslaan. Hierdoor heb je altijd en overal toegang tot alle bestanden die je nodig hebt in de cloud. Bovendien kun je snel en eenvoudig gegevens delen met medewerkers binnen en buiten je bedrijf. Hulp hierbij nodig? Wij van Mida IT Service helpen je graag.

Hoe zag de cloud er vroeger uit voor het MKB?

Vroeger sloegen veel bedrijven hun bestanden op via een externe harde schijf. Dit is gelukkig vervangen door eenvoudige online cloudopslag. Dankzij de introductie hiervan is het bezit van een externe harde schijf niet meer nodig. Hierdoor verklein je het risico op beschadiging of verlies van bestanden doordat je ze niet altijd bij je hoeft te hebben.

uspVeiligheid uspTransparantie
Hulp nodig? Neem contact op
IT servicedesk
ICT-monitoring door Mida IT Service

Cloud-oplossing voor het MKB

De mogelijkheid om vanaf elke locatie toegang te hebben tot werkbestanden is een van de belangrijkste redenen voor het MKB om een cloudoplossing te omarmen. Aangezien werknemers vaak thuis werken, is dit zeer nuttig. Op deze manier kunnen mensen in makkelijk blijven samenwerken en elkaar sneller feedback geven. Veel bedrijven weten daarentegen niet zeker hoe ze cloudopslag moeten gebruiken of welke opties ze moeten kiezen. Ontdek daarom of een cloudoplossing bij jou past.

uspDuidelijke communicatie usp24/7 bereikbaar
Ontdek onze cloud-oplossingen
Cloud voor MKB
Neem contact op

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor advies op maat. Hiervoor kun je ons bereiken op 026-2022386 of je kunt naar ons mailen via info@midaitiservice.nl.

Over ons

Maatwerk cloud oplossingen voor MKB

Onze cloud-oplossingen hebben talloze toepassingsmogelijkheden. Wij spelen graag in op de behoeften en wensen die elke organisatie heeft. Daarom denken we niet aan standaardoplossingen, maar gaan we actief op zoek naar personalisatie. Ben je een (MKB) bedrijf dat telefoneren volledig vermijdt? Geen probleem; wij stellen het pakket specifiek voor jou samen. Zo voorkom je dat je betaalt voor diensten waar je geen gebruik van maakt.

Contact

Wil je meer weten over onze cloudoplossingen omdat je gelooft in de kracht ervan? Neem dan gerust contact op met Mida IT Service. Samen bekijken we de mogelijkheden en ontwikkelen we zelfs een speciaal plan voor jouw bedrijf.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Systeembeheer
  • Cloud oplossingen
  • Microsoft 365
  • Netwerkbeheer
  • Antivirus systemen
  • Security
  • Cloud backup
  • Op maat diensten