website logo
MIDA Diensten

Zakelijke ICT oplossingen

Ben je op zoek naar zakelijke ICT oplossingen? Dan ben je bij Mida IT Service aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor systeembeheer, netwerken, beveiliging, cloud en back-up. Het is dus duidelijk dat wij een breed scala aan kennis in huis hebben om je zo goed mogelijk te helpen.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
systeembeheer door mida it service
mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

Verschil tussen IT en ICT

Zoals onze naam al doet vermoeden zijn wij een IT bureau en lossen wij IT oplossingen op. De IT dienstverlening is zeer breed, want het omvat het gehele domein. Hieronder vallen hardware, software, randapparatuur en netwerken. ICT is een tak van IT. In feite verwijst ICT naar communicatie op basis van de digitale dienst of apparatuur. Denk aan computers, telefonie en printers. Kortom, ICT is een onderdeel van IT. Dus ook voor (zakelijke) ICT-oplossingen kun je bij ons terecht.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil ook IT-beheer voor een vaste prijs

Waarom Mida IT Service?

  • Dit is waarschijnlijk de vraag die je jezelf stelt. Waarom zou ik voor Mida IT Service kiezen en niet voor een ander IT bedrijf? Het antwoord is voor ons heel eenvoudig. Wat ons uniek maakt is dat wij er voor iedereen willen zijn. Dit betekent dat wij geen rekening houden met het soort bedrijf of de grootte van het bedrijf. Daarnaast vinden wij communicatie en transparantie erg belangrijk. Om dit te bereiken houden wij van korte lijnen met onze klanten. Bovendien kun je ons altijd bellen voor (zakelijke) IT/ICT oplossingen. Wij willen je graag ontzorgen, zodat je kunt doen waar je goed in bent. Omdat wij transparantie belangrijk vinden, houden wij je continu op de hoogte van de ontwikkelingen.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
mida it service contact
monitor netwerkbeheer mida it service
Zakelijke ICT oplossingen op maat

Wij bieden (zakelijke) ICT-oplossingen op maat. Dit betekent dat we je kunnen helpen waar en wanneer je ons nodig hebt. We kunnen je op afstand of op locatie helpen. We houden rekening met jouw voorkeuren. Bovendien zijn wij pas tevreden als jij tevreden bent. Je weet dus precies wat je van elkaar kunt verwachten. Dat is prettig werken.

Over ons

Systeembeheer op maat

Bij Mida IT Service snappen wij dat niet iedereen een IT-specialist is en niet hiermee druk wil zijn. Daarom maken wij oplossingen op maat die werken voor onze klanten. Hierdoor kunnen onze klanten zich bezighouden met het gene waar zij goed in zijn en verzorgen wij de rest. Doordat we vaste kosten voor het systeembeheer hanteren komen onze klanten nooit voor verrassingen te staan met onverwachte kosten.

Beste oplossing voor een vaste prijs

Door duidelijk te communiceren kunnen wij de beste oplossing voor je vinden. Daarom kun je van ons verwachten dat wij jou continu op de hoogte houden van de status en zaken snel oppakken. Wil je meer informatie over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Systeembeheer
  • Onderhoud
  • Updates
  • Werkplekbeheer
  • Mobiele devices
  • Telefonie