website logo
cloud icon

Uitbesteden ICT

Het uitbesteden van ICT wordt steeds gebruikelijker. Dit komt doordat ICT alsmaar geavanceerder wordt. Steeds meer bedrijven kiezen er dan ook voor om hun ICT-infrastructuur uit te besteden. Ben je geĆÆnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Mida It Service helpt je hier graag bij!

Kiezen voor het uitbesteden van ICT

Snelle technologische ontwikkelingen volgen elkaar op, waardoor interne systeembeheerders vaak moeite hebben om de groeiende cyberdreigingen bij te houden. In veel gevallen zal het uitbesteden van je ICT leiden tot financiƫle besparingen en een veel betere beveiliging. Overweeg daarom om je ICT aan ons uit te besteden en profiteer van de voordelen!

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Benieuwd? Neem contact op voor meer informatie
Software en netwerkbeheer
cloud servers

Voordelen van het uitbesteden van jouw ICT

Wanneer je ervoor kiest om je ICT aan ons uit te besteden, kun je erop vertrouwen dat een team van ICT-specialisten klaar staat voor jou en je medewerkers. Zo kan je al je aandacht besteden aan wat jij het beste kan. Wij garanderen dan ook dat jouw ICT-omgeving overal en altijd goed functioneert. Een gespecialiseerd bedrijf inschakelen bespaart ook geld omdat je niet afhankelijk bent van Ć©Ć©n persoon voor al je ICT-behoeften. Bij ons staat een volledig team van professionals 24 uur per dag voor je klaar en kun je gebruik maken van al hun kennis en ervaring.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil een opmaat oplossing!

Werkwijze bij het uitbesteden van ICT

De diensten van Mida IT Service worden geleverd via een geĆÆntegreerd beheermodel. Het model is de perfecte fusie van een gestandaardiseerde procedure en gemotiveerde medewerkers met de juiste ICT-kennis en vaardigheden, ondersteund door een betrouwbaar en geavanceerd technisch platform. Door onze informele houding en no-nonsense mentaliteit zijn wij een zeer toegankelijke en prettige groep mensen om mee samen te werken. Wij lossen dan ook elk probleem voor je op bij onze servicedesk, die 24 uur per dag geopend is!

uspVele jaren ervaring usp24/7 bereikbaar bij problemen
Vraag een offerte aan
ICT beheer uitbesteden
systeembeheer door mida it service
Snelle en goede oplossingen tegen scherpe tarieven

Voor een vaste lage prijs per dag kan iedereen met ICT-vraagstukken contact met ons opnemen. Zo gaan wij aan de slag om de beste oplossingen te creĆ«ren.  

Over ons

Het uitbesteden van ICT aan Mida IT Service

Wij van Mida IT Service hebben jarenlange ervaring met het uitbesteden van ICT bij diverse bedrijven. Hoewel ons kantoor zich in Arnhem bevindt, werken wij door heel Nederland en kunnen wij gemakkelijk een persoonlijke aanpak hanteren. Om die reden zijn wij dƩ perfecte ICT partner voor jou en je bedrijf.

Mida IT Service inschakelen

Wil je ICT beheer uitbesteden? Wij van Mida IT Service kunnen je persoonlijk begeleiden bij de vele ICT oplossingen die wij te bieden hebben. Denk aan werkplekbeheer, ICT-infrastructuur en cloudoplossingen. Neem vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te klikken of te bellen naar 026-2022386. Al je vragen worden beantwoord door onze ICT experts.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Systeembeheer
  • Onderhoud
  • Updates
  • Werkplekbeheer
  • Mobiele devices
  • Telefonie
  • ICT beheer