website logo

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer uitbesteden

Ben je op zoek naar iemand voor netwerkbeheer? Dan ben je bij Mida IT Service aan het juiste adres! Het belang van netwerkbeheer is groter dan de meeste mensen zich realiseren. Een netwerk moet onderhouden worden, anders wordt het kwetsbaarder voor storingen. Om beveiligingsproblemen te voorkomen moet netwerkhardware zoals routers en switches up-to-date worden gehouden. Natuurlijk wil je dat je netwerk betrouwbaar en stabiel is. Bovendien is het van groot belang dat het goed beschermd is tegen kwaadwillenden van buitenaf.

mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

Wat is een netwerkbeheer?

Met de dienst netwerkbeheer zorgen wij voor het beheer en de beveiliging van het computernetwerk, dat bestaat uit servers, werkstations, netwerkapparatuur en kabel. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor technische verbindingen en voor het oplossen van problemen en storingen. Wij bieden professionele hulp bij:

  • Netwerkbeheer
  • Routers
  • Firewalls
  • WiFi-netwerken
  • Monitoring
  • Bekabeling

Proactief netwerkbeheer

Net als werkstations en servers heeft netwerkhardware een beperkte levensduur. Servers kunnen kapot gaan of moeten worden bijgewerkt. Mida IT Service biedt daarom proactief netwerkbeheer. Hierbij controleren we de apparatuur en nemen we deze mee in de monitoring. Daarnaast passen we de apparatuur waar nodig aan. Als er bijvoorbeeld aanwijzingen zijn dat het apparaat het einde van zijn levensduur nadert, waarschuwen we je en kijken we samen naar de beste oplossing.

Contact opnemen
monitor netwerkbeheer mida it service
Kies voor Mida IT Service

Weet je niet zeker of we je kunnen helpen met een uitdaging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Om jou zo min mogelijk te belasten werken we bij jou op locatie of online. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat. Daarnaast streven we naar de beste ICT-omgeving voor onze klanten. Of we je nu helpen met netwerkbeheer of een andere dienst, je kunt op ons rekenen!

Contact