website logo
MIDA Diensten

Online back-up zakelijk

Waarom back-ups zo belangrijk zijn

Een (zakelijk) online back-up van jouw bestanden is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk voorkomen dat de gegevens van je bedrijf en klanten op straat liggen of verloren gaan. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door een brand, een hacker of simpelweg een gecrashte server. Mida IT Service kan je hierbij helpen. Sterker nog, wij kunnen je helpen met het maken van een online (zakelijke) back-up. Mochten er al gegevens verloren zijn gegaan, dan kunnen wij je met één telefoontje helpen om de bestanden te herstellen.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
systeembeheer door mida it service
mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

Wat is een online (zakelijke) back-up

Een online (zakelijke) back-up is kort gezegd een kopie van de bestanden die je op je computer, tablet of telefoon hebt staan. Op zakelijk niveau zal het meestal gaan om bedrijfs- en klantgegevens. Op persoonlijk vlak kunnen het bijvoorbeeld vakantiefoto's zijn. Het maken van een back-up zorgt ervoor dat je jouw bestanden kunt herstellen als ze beschadigd of verloren raken. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld een virus, een hacker, een brand of een systeemstoring.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil ook IT-beheer voor een vaste prijs

Mida IT Service de ICT partij van nu

Wil je voorkomen dat je gegevens verloren gaan, dan ben je bij Mida IT Service aan het juiste adres. Wanneer gegevens verloren gaan door het bijvoorbeeld per ongeluk te wissen, kunnen wij je direct helpen. Eén telefoontje naar Mida IT Service en wij helpen jouw bestanden te terug te halen. Daarnaast werkt Mida IT Service samen met Datto. Daardoor kunnen wij professionele back-up oplossingen bieden tegen een scherp tarief. Bovendien wordt met Datto zowel een lokale back-up als een back-up gemaakt. Er is dus altijd een back-up aanwezig. Bovendien controleert Mida IT Service dagelijks of de online (zakelijke) back-ups gelukt zijn en genereert maandelijks een rapportage. Elke maand worden drie verschillende bestanden teruggezet als test om er zeker van te zijn dat ze echt werken. Verder kunnen wij jou helpen met systeembeheer, netwerken, security en cloud.

  • Back-up
  • Snel terugzetten
  • Datto
  • Professionele back-up oplossing

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
mida it service contact
monitor netwerkbeheer mida it service
Contact

Het team van Mida IT Service heeft de vaardigheden en kennis die nodig zijn om de ICT problemen aan te pakken.

Over ons

Systeembeheer op maat

Bij Mida IT Service snappen wij dat niet iedereen een IT-specialist is en niet hiermee druk wil zijn. Daarom maken wij oplossingen op maat die werken voor onze klanten. Hierdoor kunnen onze klanten zich bezighouden met het gene waar zij goed in zijn en verzorgen wij de rest. Doordat we vaste kosten voor het systeembeheer hanteren komen onze klanten nooit voor verrassingen te staan met onverwachte kosten.

Beste oplossing voor een vaste prijs

Door duidelijk te communiceren kunnen wij de beste oplossing voor je vinden. Daarom kun je van ons verwachten dat wij jou continu op de hoogte houden van de status en zaken snel oppakken. Wil je meer informatie over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Systeembeheer
  • Onderhoud
  • Updates
  • Werkplekbeheer
  • Mobiele devices
  • Telefonie