website logo
netwerk icon

Netwerken

Tegenwoordig is het gebruik van internet net zo normaal als water en elektriciteit. Daarom is het van belang dat het netwerk binnen jouw bedrijf goed functioneert, want in veel gevallen is het de basis binnen een bedrijf. Zo wil je dat je netwerk stabiel is en geen problemen geeft. Daarvoor is Mida IT Service er. Wij zorgen ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen op het netwerk. Dit kan gaan om een netwerk met één router of een netwerk vol met switches en acces points. Dit maakt voor ons niet uit.

Het beheer van een netwerk

Het beheer van een netwerk is belangrijker dan veel mensen denken. Een netwerk dient goed onderhouden te worden anders wordt het al snel storingsgevoelig. Netwerk apparatuur zoals routers en switches dienen goed up-to-date gehouden te worden, zodat er geen veiligheidsrisico's gelopen worden. Maar ook bij een Wi-Fi netwerk wil je graag dat deze stabiel is en niet wegvalt. Daarnaast wil je natuurlijk dat deze goed beveiligd is tegen kwaadwillenden van buitenaf.

uspNetwerkbeheer uspWi-Fi netwerken
Meer weten? Offerte aanvragen
netwerkbeheer
monitor netwerkbeheer mida it service

Proactief netwerkbeheer

Net zoals bij werkplekken en servers is er ook voor netwerkapparatuur maar een bepaalde levensduur. Apparatuur kan namelijk defect raken of het dient ge-update te worden. Daarom biedt Mida IT Service proactief netwerkbeheer aan. Hiermee beheren wij de apparatuur en zullen we deze opnemen in onze monitoring. Wij voeren ook updates en wijzigingen door op de apparatuur wanneer dit nodig is. Zijn er bijvoorbeeld tekenen dat de apparatuur aan het eind van zijn levensduur komt, dan geven wij voortijdig een signaal en zoeken wij samen met jou de beste oplossing hiervoor.

uspNetwerkappartuur uspProactief beheer
Neem contact op!
Netwerkbeheer bedrijf
Waar we ook zijn, wij regelen het

Of je nu wilt dat we op locatie langskomen of dat we op afstand helpen. Waar we ook zijn, we kunnen je altijd helpen (moet je computer wel aanstaan met een internetverbinding).

Over ons

Snel handelen bij storingen

Binnen de infrastructuur van een bedrijf kan er snel een grote storing ontstaan. Dit kan uiterst frustrerend zijn voor de mensen die binnen dat bedrijf aan het werk zijn. Daarom is het belangrijk dat er bij een storing snel gehandeld kan worden om enige schade te voorkomen. Mida IT Service heeft daarom de juiste professionaliteit en kwaliteiten in huis om te zorgen dat bij een dergelijke storing iedereen zo snel mogelijk weer aan het werk kan. Is er een hardware defect? Wij zorgen direct voor een tijdelijke oplossing en in de meeste gevallen kunnen wij binnen 24 uur het apparaat leveren en vervangen. Op deze manier kan het bedrijf zo snel mogelijk weer verder met zijn werkzaamheden.

Professionele ondersteuning met passende oplossingen

Wij vinden professionele ondersteuning van netwerken erg belangrijk. Wij zullen je continu op de hoogte houden van de status en zaken snel oppakken. Die scherpte zie je ook terug in onze tarieven. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Netwerkbeheer
  • Routers
  • Firewalls
  • WiFi-netwerken
  • Monitoring
  • Bekabeling