website logo
cloud icon

Wifi voor bedrijven

WiFi voor bedrijven moet overal en altijd werken. WiFi is dan ook cruciaal voor de meeste bedrijven omdat een slechte verbinding zeer frustrerend kan zijn. Het uitvoeren van werkzaamheden door je medewerkers wordt vaak belemmerd of onmogelijk gemaakt door een slechte internetverbinding. Daarnaast kunnen telefoonverbindingen kortstondig uitvallen, waardoor je volledig onbereikbaar bent voor je klanten. Professionele hulp nodig bij WiFi-netwerken? Mida IT Service helpt je graag!

Stabiele WiFi aanleggen voor bedrijven

Ben je onlangs verhuisd of een nieuw bedrijf gestart? Of heb je regelmatig te maken met WiFi problemen? Dan kunnen wij je gekwalificeerde hulp bieden bij WiFi-netwerken. Zo kunnen we de WiFi-oplossing aanpassen aan de behoeften van elk bedrijf. Elk bedrijf heeft namelijk unieke behoeften, en elke structuur is uniek. Wanneer je voor Mida IT Service kiest om het WiFi-netwerk van je bedrijf te beheren, komen we bij je langs en beoordelen we wat er nodig is voor een betrouwbare dekking. Vervolgens zorgen we ervoor dat het netwerk zodanig functioneert dat er een snelle, betrouwbare verbinding is, waar die ook nodig is. Op die manier kan iedereen blijven werken zonder afgeleid te worden door websites die traag laden of verbindingen die voortdurend wegvallen. Wanneer dit allemaal goed is geïmplementeerd door Mida IT Service zal dit resulteren in een verhoogde output!!

uspVeiligheid uspTransparantie
Benieuwd? Neem contact op voor meer informatie
Software en netwerkbeheer
cloud servers

Waarom Mida IT Service inschakelen?

Maar waarom zou je je WiFi niet gewoon zelf uitvoeren in plaats van een professional in te huren? Er zijn veel dingen waarmee je rekening moet houden: je hebt apparatuur nodig die aan je behoeften voldoet, de apparatuur moet correct worden geplaatst en alles moet correct worden ingesteld. Zelfs één defect apparaat kan gevolgen hebben voor de verbinding van het gebouw. En een slechte WiFi-verbinding heeft vaak een aanzienlijke negatieve invloed op de productiviteit en dus op de winst van een bedrijf. Door een expert in te huren, vermijd je meestal veel problemen. Ook kan een specialist alles zo eenvoudig mogelijk inrichten. Dit zorgt voor veel gemak en maakt het mogelijk om processen te stroomlijnen. Mida IT Service heeft professionele IT-specialisten in dienst die je snel en gemakkelijk kunnen helpen. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer!

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil een opmaat oplossing!

Is je WiFi verbinding veilig?

Vergeet niet een ander cruciaal aspect grondig te bekijken: hoe veilig is de WiFi-verbinding van jouw bedrijf? WiFi vormt een potentiële toegangspoort voor hackers tot je gegevens. Zo kun je ervoor kiezen om een gastnetwerk te gebruiken en je verbinding te beveiligen. Dit brengt de beveiliging van je gegevens niet in gevaar, waardoor klanten gebruik kunnen maken van WiFi. Met de meeste zakelijke routers is dit eenvoudig in te stellen. Ook hierbij is het cruciaal dat het juiste apparaat wordt gekozen, want niet elke router is geschikt.

uspVele jaren ervaring usp24/7 bereikbaar bij problemen
Vraag een offerte aan
It bedrijf eindhoven
systeembeheer door mida it service
Snelle en goede oplossingen tegen scherpe tarieven

Iedereen met IT problemen kan bij ons terecht voor een vast laag bedrag per dag. Wij beginnen ons werk om op deze manier de beste oplossingen te ontwikkelen.  

Over ons

Onderhoud WiFi omgeving voor bedrijven

Wanneer meer dan drie mensen op een locatie werken, kan de WiFi-verbinding snel instabiel worden. Veel factoren, zoals overbelasting, verkeerde instellingen of een beschadigde computer, kunnen hieraan bijdragen. Ook kunnen problemen ontstaan doordat andere apparaten de WiFi-verbinding verstoren. Mida IT Service helpt je graag om dit te voorkomen. Neem contact met ons op als je hier meer over te weten wilt komen.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Systeembeheer
  • Cloud oplossingen
  • Microsoft 365
  • Netwerkbeheer
  • Antivirus systemen
  • Security
  • Cloud backup
  • Op maat diensten