website logo
cloud icon

ICT Hardware Problemen

Snel handelen bij ICT hardware storingen

Een aanzienlijke storing in de ICT Hardware kan binnen de infrastructuur van een bedrijf zeer snel optreden. De werknemers van dat bedrijf kunnen dit als ongelooflijk vervelend ervaren. Daarom is het vermogen om bij een storing snel te reageren om eventuele schade te stoppen cruciaal. Om te garanderen dat iedereen bij een dergelijke storing zo snel mogelijk weer aan het werk kan, heeft Mida IT Service de nodige professionaliteit en kwaliteiten in huis. Is er sprake van een ICT hardware storing? In de meeste situaties kunnen wij de apparatuur binnen 24 uur leveren en vervangen, naast de tijdelijke oplossing. Het bedrijf kan op deze manier zo snel mogelijk de werkzaamheden hervatten.

uspTijdelijke oplossing uspBinnen 24 uur leveren en vervangen
Hulp nodig? Neem contact op
IT servicedesk
Office 365 ondersteuning door Mida IT Service

Professionele hulp en passende oplossingen

Ondersteuning voor professionele netwerken is iets waar we veel waarde aan hechten. Wij houden je op de hoogte van de situatie en pakken problemen aan wanneer deze zich voordoen. Deze duidelijkheid blijkt ook uit onze prijzen. Heb je een vraag of wil je weten hoe wij je kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

uspOndersteuning uspScherpe prijzen
IT uitbesteden

Proactief beheer

ICT hardware heeft net als werkstations en servers een beperkte levensduur. Machines kunnen immers defect raken of bijgewerkt moeten worden. Mida IT Service biedt daarom proactief netwerkbeheer. Hierbij controleren we de apparatuur en houden we er bij de monitoring rekening mee. Waar nodig passen we het apparaat bovendien aan. Als er bijvoorbeeld aanwijzingen zijn dat de apparatuur het einde van zijn levensduur nadert, waarschuwen we je en zoeken we samen met jou naar beste oplossing.

uspBeste oplossingen uspProactief netwerkbeheer
Meer weten? neem contact op
Office 365 ondersteuning
monitor netwerkbeheer mida it service

Beheer van een netwerk

Het belang van netwerkbeheer is groter dan de meeste mensen beseffen. Een netwerk moet adequaat worden onderhouden, anders wordt het snel kwetsbaar voor storingen. Om beveiligingsproblemen te voorkomen, moet netwerkhardware zoals routers en switches up-to-date worden gehouden. Het is namelijk belangrijk dat jouw WiFi netwerk betrouwbaar en stabiel is. Natuurlijk wil je ook dat het goed beschermd is tegen onaangename partijen van buitenaf.

uspBetrouwbaarheid uspUp-to-date
Neem contact met ons op
IT omgeving
Neem contact op

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor advies op maat. Hiervoor kun je ons bereiken op 026-2022386 of je kunt naar ons mailen via info@midaitiservice.nl.

Over ons

Onderneem actie

Het gebruik van internet in nu net zo gewoon als het gebruik van elektriciteit en water. Daarom is het van cruciaal belang dat de netwerk van jouw bedrijf goed functioneert, omdat het in veel gevallen het fundament van het bedrijf vormt. Daarom wil je dat jouw netwerk betrouwbaar en probleemloos is. Mida IT Service zet zich daarvoor in. Wij garanderen dat het netwerk voor onze klanten stand houdt. Dit kan zowel een enkel router netwerk zijn als een netwerk met veel switches en access points. Wij maken ons daar geen zorgen over.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 026-2022386 of je kunt een mail sturen naar info@midaitservice.nl.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Systeembeheer
  • Cloud oplossingen
  • Microsoft 365
  • Netwerkbeheer
  • Antivirus systemen
  • Security
  • Cloud backup
  • Op maat diensten