website logo
cloud icon

Veilig werken ICT

Het is altijd belangrijk om veilig (thuis) te kunnen werken. Veilig werken begint allemaal met ICT-beveiliging. Je wilt immers niet dat hackers of andere vervelende partijen bij je gegevens kunnen. Bij Mida IT Service ben je aan het juiste adres. Wij kunnen je helpen om een veilige ICT-omgeving te creëren, zodat je met een gerust hart kunt werken. Bel voor advies op maat naar 026-2022386 of mail naar info@midaitservice.nl.

Veilig werken door onze ICT beveiliging

Tegenwoordig is de beveiliging van data en software essentieel. Het risico dat jouw gegevens en software worden gestolen is reëel in de wereld van IT. Hackers zijn namelijk sluw en maken gebruik van verschillende gaten in het besturingssysteem. Er zijn tal van andere bedreigingen, waaronder virussen die je hele omgeving kunnen versleutelen. Daarom zorgt Mida IT Service ervoor dat jouw netwerk beschermd is tegen bedreigingen van buitenaf. Om je netwerk en systemen te verbeteren en preventief te beheren, beginnen we met het opsporen van zwakke plekken. Zo kun je via ons ICT beveiligingssysteem weer veilig werken

uspVeiligheid uspTransparantie
Benieuwd? Neem contact op voor meer informatie
Software en netwerkbeheer
cloud servers

Waarom Mida IT Service

Wij horen je denken: "waarom zou ik voor Mida IT Service kiezen en niet voor een andere partij". Dit is een terechte vraag die je stelt. Toch onderscheiden wij ons door het volgende. Omdat een cyberaanval vaak op een onverwacht moment komt, zijn wij 24/7 beschikbaar. Dit omdat we direct actie willen ondernemen als zoiets gebeurt. Daarnaast zorgen wij voor een back-up systeem. Mocht in het ergste geval jouw data dus verloren gaan, dan hebben wij al een back-up gemaakt. Jouw gegevens zijn dus niet volledig verloren. Bovendien zijn we partner van Bitdefender. Dus als er ergens een probleem is, worden wij onmiddellijk op de hoogte gebracht. Zo kunnen we meteen anticiperen op mogelijke ICT-gevaren en daardoor kun jij veilig werken.

uspBitdefender usp24/7 bereikbaar
Ik wil een opmaat oplossing!
systeembeheer door mida it service
Neem contact op

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor advies op maat. Je kunt ons bereiken op 026-2022386 of je kunt ons mailen op info@midaitiservice.nl.

Over ons

Wij handelen de IT af zodat jij je kunt concentreren op wat jij het beste kunt.

Of een bedrijf nu een enkele laptop heeft of een groot netwerk met 100 werkstations en servers, wij staan altijd klaar om te helpen. We hechten ook veel waarde aan een duidelijk contact met onze klanten en korte communicatielijnen. Wij helpen je daarom bij het vinden van een speciale oplossing die past bij jouw wensen. Ook verlichten wij je graag, zodat jij en jouw bedrijf zich kunnen richten op waar u goed in bent.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Systeembeheer
  • Cloud oplossingen
  • Microsoft 365
  • Netwerkbeheer
  • Antivirus systemen
  • Security
  • Cloud backup
  • Op maat diensten