website logo
security icon

Security

Een goede beveiliging binnen je IT omgeving is in deze tijd super belangrijk. Zo zit de wereld van IT vol gevaren van kwaadwillenden personen en je wilt natuurlijk niet dat zij toegang krijgen tot je netwerk. Daarom is het van belang dat jouw IT omgeving beveiligd is tegen hackers en virussen, maar ook tegen fysieke schade zoals brand of waterschade. Mida IT Service biedt verschillende mogelijkheden om jouw netwerk zo goed mogelijk te beschermen.

Gebruik maken van goed beveiligd netwerk

Tegenwoordig is het beveiligen van je data en software cruciaal. Zo dreigen er allemaal gevaren in de wereld van IT waardoor jouw data en software op straat kunnen komen te liggen. Zo zijn er hackers actief, die gebruik maken van verschillende lekken in besturingssystemen. Ook zijn er virussen die jouw complete omgeving kunnen versleutelen en nog veel meer gevaren. Daarom zorgt Mida IT Service ervoor dat jouw netwerk beveiligd wordt tegen ongewenste zaken. Dit doen we door eerst opzoek te gaan naar de zwakke plekken in jouw netwerk en systemen om deze vervolgens te verbeteren en te preventief te onderhouden.

uspBeveiliging tegen ongewenste zaken uspCruciale data en software
Contact Offerte aanvragen
It bedrijf eindhoven
backup

Bitdefender

Bij Mida IT Service specialiseren wij ons onder andere op het gebied van security. Zo zijn wij partner van Bitdefender waarmee wij alle werkplekken en servers voorzien van een goede anti malware beveiliging. Indien er zich ergens een mogelijk probleem voordoet krijgen wij hier direct een melding van in een centrale omgeving. Op die manier kunnen wij direct anticiperen en enige schade zoveel mogelijk beperken.

uspBitdefender Antivirus uspSnel schakelen
Contact
security mida it service
Passie voor ICT is onze drijfveer

Ons team heeft passie voor ICT. Wij verzorgen met plezier en duidelijke communicatie de beste oplossingen voor je problemen.

Over ons

Backup

Naast het beveiligen van je netwerk en je serverpark is het ook altijd van belang dat er goede backups aanwezig zijn. Daarom zijn wij partner van Datto. Met Datto zorgen wij ervoor dat er altijd een juiste backup aanwezig is binnen jouw bedrijf en in de Cloud. Hierdoor wordt bij een dergelijke security hack of bijvoorbeeld bij brand de schade beperkt en data verlies beperkt.

Veilige omgeving voor je backups

Goede beveiliging van je netwerk en goede backups zijn zeer belangrijk. Daarom helpen wij van Mida IT Service je hierbij. Wij zorgen dat je in een veilige omgeving kan werken en dat er goede backups aanwezig zijn. Daarnaast zullen wij je continu op de hoogte brengen van je netwerk en zaken snel oppakken. Wil jij meer informatie of weten wat we voor jouw bedrijf kunnen beteken? Neem gerust contact met ons op!

Lees hier meer over Backup

Professionele hulp bij:

  • Monitoring
  • Firewalls
  • Antivirus
  • Backupsystemen
  • Logboek controle
  • Updates