website logo
systeembeheer icon

Werkplekbeheer uitbesteden

Het uitbesteden van werkplekbeheer biedt de oplossing voor bedrijven die zich willen concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl ze tegelijkertijd verzekerd zijn van een betrouwbare en efficiënte IT-omgeving. Soepel draaiende werkplekken zijn essentieel voor het succes van jouw onderneming. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Werkplekbeheer uitbesteden aan een ervaren partij

Jouw werkplekbeheer laten uitvoeren door een professionele en ervaren partij? Mida IT Service helpt je. Van grote internationals tot het MKB. Wij zijn gespecialiseerd in het beheren van werkplekken in een online omgeving. We kunnen van hardware tot software verzorgen en jouw personeel zorgeloos laten werken. Treden er problemen op? We helpen je altijd zo snel mogelijk, op locatie of op afstand. Vaak hebben we al snel een passende oplossing zodat het werk niet te lang stil hoeft te leggen.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
systeembeheer door mida it service
mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

Heldere communicatie over werkplekbeheer

Wij vinden duidelijke communicatie vanzelfsprekend. Daarom kunt u van ons verwachten dat we u continu op de hoogte brengen van de status en zaken snel oppakken. Die scherpte ziet u ook terug in onze tarieven.

Werkplekbeheer op maat

Wij weten wat ervoor nodig is om jouw werkplekbeheer tot in de puntjes te verzorgen. Zo kan iedereen zich bezighouden met waar ze goed in zijn. Verder bieden wij alle diensten om jouw IT omgeving zo optimaal mogelijk te laten functioneren en te beheren. Ook is de beveiliging van de werkplekken natuurlijk belangrijk. Je wil het risico op een aanval van hackers zoveel mogelijk beperken om de gevolgen niet te hoeven ervaren.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil ook IT-beheer voor een vaste prijs

Onze diensten op een rijtje

We zetten onze diensten naast werkplekbeheer voor je op een rijtje. 

 • Netwerkbeheer en WiFi-netwerken: wij helpen je hier graag bij. 
 • Security: we zorgen voor de juiste antivirus systemen en monitoren jouw online omgeving.
 • Back up: wij verzorgen cloud back ups om de data veilig te stellen.
 • Cloud oplossingen: we bieden cloud diensten met Microsoft 365 om jouw online omgeving zo optimaal mogelijk te kunnen inrichten.
 • Systeembeheer: we beheren jouw systemen voor een vaste prijs per maand.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
mida it service contact
monitor netwerkbeheer mida it service
Mida IT Service, werkplekbeheerder in Arnhem

Wil jij weten wat we voor kunnen betekenen met werkplekbeheer? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag een offerte aan. Onze specialisten zorgen voor het beste voorstel voor jouw bedrijf.

Over ons

Oplossingen op maat

Bij Mida IT Service snappen wij dat niet iedereen een IT-specialist is en niet hiermee druk wil zijn. Daarom maken wij oplossingen op maat die werken voor onze klanten. Hierdoor kunnen onze klanten zich bezighouden met het gene waar zij goed in zijn en verzorgen wij de rest. Doordat we vaste kosten voor het systeembeheer hanteren komen onze klanten nooit voor verrassingen te staan met onverwachte kosten.

Voor een vaste prijs

Door duidelijk te communiceren kunnen wij de beste oplossing voor je vinden. Daarom kun je van ons verwachten dat wij jou continu op de hoogte houden van de status en zaken snel oppakken. Wil je meer informatie over het uitbesteden van je werkplekbeheer? Of ben je benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

 • Systeembeheer
 • Onderhoud
 • Updates
 • Werkplekbeheer
 • Mobiele devices
 • Telefonie