website logo
systeembeheer icon

Software netwerkbeheer

Software en netwerkbeheer uitbesteden? Mida IT Service helpt je graag!

Een cruciaal instrument in elk bedrijf is software- en netwerkbeheer. De stabiliteit en optimale werking van software en netwerken moet worden gehandhaafd. Om de prestatie van een automatiseringssysteem op peil te houden, wordt gebruik gemaakt van een gestructureerde strategie voor netwerkbeheer en routinematig systeemonderhoud. Het beheer van je ICT-systemen kan worden verzorgd door Mida IT Service omdat zij de expertise en vaardigheden hebben om dit te doen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
systeembeheer door mida it service
mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

Software en netwerkbeheer uitbesteden

Wil je ook de voordelen ondervinden van het uitbesteden van je netwerk- en softwarebeheer? Vanuit het kantoor in Arnhem levert Mida IT Service landelijke IT-beheerdiensten aan bedrijven in heel Nederland. Bekijk de mogelijkheden voor jouw bedrijf en neem contact op.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil ook IT-beheer voor een vaste prijs

Wat doet ​een software en netwerkbeheerder?

Iemand die het netwerk beheert, wordt een netwerkbeheerder genoemd. Tot die conclusie ben je waarschijnlijk zelf ook wel gekomen. Het beheer van een computernetwerk is toch moeilijker dan je denkt. Het netwerk van je bedrijf bestaat uit een aantal computers die communicatie tussen gebruikers mogelijk maken. Daarom is een netwerkbeheerder verantwoordelijk voor het onderhoud, de integratie van de infrastructuur, de functionaliteit en voldoende ruimte voor het aantal systemen. In de praktijk kunnen de taken van een netwerkbeheerder sterk uiteenlopen. Activiteiten als helpdesk of systeembeheer worden vaak opgenomen in een kleiner bedrijf en dus netwerk. Bij grote organisaties is daarentegen alleen de rol van systeembeheerder voldoende om de functie, die volledig is, te vervullen.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
mida it service contact
mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

Wat doet een systeembeheerder?

Als systeembeheerder werk je in de IT-sector en ben je verantwoordelijk voor de goede werking van één of meer computersystemen. Een systeembeheerder voert vaak meerdere taken uit bij zowel kleine als grote bedrijven. Tot die verantwoordelijkheden behoren:

 • Het maken van back-ups
 • Installeren en instellen van software
 • Toevoegen en wijzigen van gebruikersinformatie
 • Technische vragen beantwoorden
 • De security van een computernetwerk regelen
 • De werking van een systeem documenteren en onderhouden
Systeembeheerders hebben dus een bredere functie en zorgen voor de implementatie van software en hardware in een organisatie.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil ook IT-beheer voor een vaste prijs
monitor netwerkbeheer mida it service
Software en netwerkbeheer uitbesteden?

Ben je benieuwd wat wij op het gebied van software en netwerkbeheer voor je kunnen betekenen? Dan denken we graag met je mee en geven we advies. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Over ons

Systeembeheer op maat

Bij Mida IT Service snappen wij dat niet iedereen een IT-specialist is en niet hiermee druk wil zijn. Daarom maken wij oplossingen op maat die werken voor onze klanten. Hierdoor kunnen onze klanten zich bezighouden met het gene waar zij goed in zijn en verzorgen wij de rest. Doordat we vaste kosten voor het systeembeheer hanteren komen onze klanten nooit voor verrassingen te staan met onverwachte kosten.

Beste oplossing voor een vaste prijs

Door duidelijk te communiceren kunnen wij de beste oplossing voor je vinden. Daarom kun je van ons verwachten dat wij jou continu op de hoogte houden van de status en zaken snel oppakken. Wil je meer informatie over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

 • Systeembeheer
 • Onderhoud
 • Updates
 • Werkplekbeheer
 • Mobiele devices
 • Telefonie