website logo
MIDA Diensten

Leerbedrijf ICT

Zoek je een leerbedrijf in de ICT?

Werken bij ons is ongetwijfeld anders dan werken in een doorsnee kantoor. Je zult elke dag nieuwe moeilijkheden tegenkomen wanneer je problemen voor onze klanten probeert op te lossen. Zowel kleine als grote problemen kunnen zich soms voordoen. Onze cliënten komen uit de meest uiteenlopende bedrijven en zijn zeer verschillend van elkaar. Ter verduidelijking: wij werken voor advocatenkantoren, uitzendbureaus, evenementenplanners, fabrikanten, zorginstellingen, de hotelsector, enzovoort. Jij bent een deel van het antwoord, want elk bedrijf is anders en vraagt om een andere aanpak. Wanneer je met ons werkt, geven we je de kans om jezelf als ICT'er te ontwikkelen en eventueel een baan te krijgen bij ons bedrijf.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
systeembeheer door mida it service
mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

Leerbedrijf ICT

Mail ons als je, net als wij, van ICT houdt en momenteel studeert. Wij verzorgen als ICT leerbedrijf namelijk stageplaatsen voor studenten. Zo hebben verschillende ICT studenten van onder andere Rijn IJssel en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen de afgelopen jaren bij ons stage gelopen. We adviseren je om ons zo ver mogelijk van tevoren te mailen, omdat we maar een beperkt aantal stageplaatsen beschikbaar hebben. Dit kun je doen door te mailen naar info@midaitservice.nl. Uiteraard zien we je motivatie en CV graag tegemoet en hopen we je uit te mogen nodigen op ons kantoor in Arnhem.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil ook IT-beheer voor een vaste prijs

Mida IT Service

Als je als stagiair bij Mida IT Service wilt werken, is het natuurlijk leuk om iets over ons te weten. Mida IT Service is een ICT partij. Wij bezoeken onze klanten dus regelmatig op locatie of helpen ze op afstand. Daarbij bieden wij de volgende diensten aan:

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
mida it service contact
monitor netwerkbeheer mida it service
Stage lopen bij een leerbedrijf in de ICT

Lijkt het je leuk om stage te komen leuke bij een leerbedrijf voor ICT? Dan ben je bij Mida IT Service aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op en stuur hierbij je motivatie en CV mee.

Over ons

Systeembeheer op maat

Bij Mida IT Service snappen wij dat niet iedereen een IT-specialist is en niet hiermee druk wil zijn. Daarom maken wij oplossingen op maat die werken voor onze klanten. Hierdoor kunnen onze klanten zich bezighouden met het gene waar zij goed in zijn en verzorgen wij de rest. Doordat we vaste kosten voor het systeembeheer hanteren komen onze klanten nooit voor verrassingen te staan met onverwachte kosten.

Beste oplossing voor een vaste prijs

Door duidelijk te communiceren kunnen wij de beste oplossing voor je vinden. Daarom kun je van ons verwachten dat wij jou continu op de hoogte houden van de status en zaken snel oppakken. Wil je meer informatie over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Systeembeheer
  • Onderhoud
  • Updates
  • Werkplekbeheer
  • Mobiele devices
  • Telefonie