website logo
cloud icon

Cloud

Mida IT Service helpt bedrijven in het maken van de juiste keuze omtrent hun online (werk)omgeving. Daarnaast verzorgen wij de migratie hier naartoe. Bovendien levert Mida IT Service ook verschillende Cloud oplossing zoals Software as a Service (SaaS), Platform as a Service (PaaS) en Infrastructuur as a Service (Iaas). Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten die in de cloud willen werken.

De Cloud

Tegenwoordig is bereikbaarheid belangrijker dan ooit. Overal en wanneer dan ook bij je bestanden en je applicaties kunnen? Zo zijn er bij een Cloud oplossing bijvoorbeeld verschillende mogelijkheden om al jouw data en software programma's op te slaan op één centrale locatie. Daardoor kan er vaak bespaard worden op hardware zoals servers en netwerk apparatuur.

uspEén centrale locatie uspCloud oplossingen
Contact opnemen Offerte aanvragen
cloud vragen
cloud servers

Verschillende soorten Cloud

Er zijn veel verschillende soorten Cloud-diensten. Zo kan er, indien mogelijk, gekozen worden om het complete serverpark te verhuizen naar de online omgeving. Verder is het ook mogelijk om alleen een bepaald software pakket in de Cloud te gebruiken. Daardoor maken we samen met onze klanten een op maat gemaakte oplossing.

uspSamen uspEenheid
Ik wil een opmaat oplossing!

Microsoft 365

Een veel gebruikte oplossing deze tijd is Microsoft 365. Door middel van Microsoft 365 is het mogelijk om je e-mail, data en nog veel meer in de cloud te gebruiken. Daardoor kan je overal, wanneer dan ook bij je bestanden en samen werken met je gehele bedrijf. Daarnaast is Mida IT Service leverancier van Office 365 en de eerste maand is zelfs gratis. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan dus contact op!

uspMicrosoft 365 uspBereikbaarheid
Vraag een offerte aan
microsoft 365 cloud
mida it service contact
Persoonlijk contact maakt het verschil

Persoonlijk contact maakt volgens ons het verschil. Daarom kan je van ons verwachten dat we je persoonlijk op de hoogte houden van de status.

Over ons

Eindeloos veel Cloud mogelijkheden

In de wereld van Cloud-Computing zijn eindeloos veel mogelijkheden. Daarmee is het een product dat in veel gevallen op maat gemaakt dient te worden voor onze klanten. Bovendien is niet iedere klant hetzelfde. Bij Mida IT Service houden wij ervan om voor elke klant de beste oplossing te bedenken. Of dit nu volledig online is of juist een hybride Cloud omgeving, wij passen ons graag aan voor onze klanten.

De beste oplossing voor jouw bedrijf

Doordat we duidelijk communiceren kunnen wij de beste oplossingen bieden. Daarom kun je van ons verwachten dat we je continu op de hoogte houden van de status en zaken snel oppakken. Deze scherpte zie je bovendien terug in onze tarieven. Ben jij benieuwd welke online oplossingen er voor jouw bedrijf zijn? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Public Cloud
  • Private cloud
  • Hybride online werkomgeving
  • Virtualisatie
  • Software as a Service
  • Infrastructure as a Service
  • Platform as a Service
  • Microsoft 365