website logo
cloud icon

Office 365 ondersteuning

Vaak blijkt uit feedback dat ondernemingen baat hebben bij ondersteuning van Office 365. Werken in een Office 365-omgeving is voor veel mensen namelijk nog altijd een grote uitdaging, ook al is de aanschaf en het opstarten vaak eenvoudig. Om te beginnen moet men de juiste beslissingen nemen en de juiste hulp krijgen bij het gebruik van Office 365, ook al wordt het in de cloud gehost.

Office 365 ondersteuning bij de juiste inrichting

Hoe kun je Office 365 optimaal benutten? Dat begint met het correct configureren van de Office 365 omgeving. Waar zitten de krachtbronnen, en nog belangrijker, waar zitten de beperkingen van de software? Hoe pak je beveiliging en privacy aan? Met het gebruik van zaken als de juiste rechtenstructuur, MFA (multifactor authenticatie) en gecontroleerde toegang kunnen grote problemen worden voorkomen. We vertellen je graag meer!

uspVeiligheid uspTransparantie
Office 365 ondersteuning? Neem contact op
Software en netwerkbeheer
Office 365 ondersteuning

Office 365 ondersteuning bij een mappenstructuur

Om direct efficiënt aan de slag te gaan en informatie of documenten altijd gemakkelijk terug te kunnen vinden, moet de juiste mappenstructuur worden opgezet. Maar hoe bereik je dat bijvoorbeeld in OneDrive? Regelmatig beginnen mensen te werken in OneDrive Personal. Maar als ze later willen samenwerken, kunnen ze die informatie niet uitwisselen. De juiste beslissing aan het begin kan dan ook veel tijd besparen.

uspDuidelijke communicatie usp24/7 bereikbaar
Ondersteuning bij een mappenstructuur

Office 365 ondersteuning bij SharePoint

Dezelfde regels gelden voor SharePoint als bij OneDrive. Wanneer documenten zomaar rondgeslingerd worden, raakt het overzicht snel zoek. Het inrichten van groepen is een manier om dit onder controle te houden.

uspVele jaren ervaring usp24/7 bereikbaar bij problemen
Ondersteuning bij SharePoint
Office 365 ondersteuning door Mida IT Service
monitor netwerkbeheer mida it service

Ondersteuning bij back-up mogelijkheden

Het maken van back-ups is een ander cruciaal punt. Veel mensen denken dat Microsoft 365 alles voor hen regelt. Door deze misvatting lopen ze onbewust een groot risico om gegevens te verliezen die essentieel zijn voor hun organisatie. In werkelijkheid biedt Microsoft 365 veel functies, maar beperkte back-up opties. Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

uspOp afstand uspOp locatie
Neem contact met ons op

Office 365 ondersteuning op maat

Voor vragen over Office 365 ondersteuning kun je contact met ons opnemen. Indien mogelijk proberen we de problemen op afstand op te lossen, maar indien nodig komen we bij je langs. Het doel hiervan is om problemen te voorkomen of zo snel mogelijk op te lossen en medewerkers te helpen bij de toepassing van Office 365.

uspSamen uspEenheid
Ik wil een oplossing op maat
mida it service mike werkplekbeheerder arnhem
systeembeheer door mida it service
Neem contact op

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor advies op maat. Hiervoor kun je ons bereiken op 026-2022386 of je kunt naar ons mailen via info@midaitiservice.nl.

Over ons

Office 365 ondersteuning op maat

Voor vragen over Office 365 ondersteuning kun je contact met ons opnemen. Indien mogelijk proberen we de problemen op afstand op te lossen, maar indien nodig komen we bij je langs. Het doel hiervan is om problemen te voorkomen of zo snel mogelijk op te lossen en medewerkers te helpen bij de toepassing van Office 365.

Meer weten?

Mida IT Service is jouw partner voor Office 365 ondersteuning, inclusief advies, implementatie, onderhoud en beheerdiensten. Bel 026-2022386 of mail direct naar info@midaitservice.nl voor meer informatie.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Systeembeheer
  • Cloud oplossingen
  • Microsoft 365
  • Netwerkbeheer
  • Antivirus systemen
  • Security
  • Cloud backup
  • Op maat diensten