website logo
systeembeheer icon

ICT aanleg

Mida IT Service is de partij voor ICT aanleg. Hiermee bedoelen wij de netwerk en databekabeling. Of het nu gaat om 10 of 1000 aansluitingen, niks is ons te gek. Wij kunnen je helpen met het trekken van kabels, het testen van netwerkkabels of het patchen van kabels. Bovendien helpen wij jou bij storingen en problemen. Kortom, Mida IT Service is de ideale ICT partner.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
systeembeheer door mida it service
mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

ICT aanleg door Mida IT Service

Jouw netwerk renovatie of -uitbreiding en de installatie van bekabeling wordt door Mida IT Service verzorgd. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van Wi-Fi netwerken. Het belang van netwerkbeheer is groter dan de meeste mensen beseffen. Een netwerk moet namelijk voldoende worden onderhouden, anders wordt het snel kwetsbaar voor storingen. Om beveiligingsproblemen te voorkomen, moet netwerkhardware zoals routers en switches up-to-date worden gehouden. Je wilt namelijk dat jouw Wi-Fi netwerk stabiel blijft en niet gaat uitvallen. Ook wil je natuurlijk dat het goed beschermd is tegen ongewenste partijen van buitenaf.

Belangrijk om snel te handelen bij storingen

Grote storingen in de infrastructuur van een bedrijf kunnen erg snel optreden. De werknemers van dat bedrijf kunnen dit als behoorlijk vervelend ervaren. Om storingen te voorkomen, is het van cruciaal belang om snel te reageren. Om te waarborgen dat iedereen bij een dergelijke storing zo snel mogelijk weer aan het werk kan, heeft Mida IT Service de nodige professionaliteit en kwaliteiten in huis. Is er een hardware storing? Geen probleem, wij bieden direct een tijdelijke oplossing. In de meeste gevallen kunnen wij binnen 24 uur leveren en vervangen. Daardoor kun jij weer zo snel mogelijk aan de slag met jouw werkzaamheden.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil ook IT-beheer voor een vaste prijs

Waarom Mida IT Service?

Zoals eerder gezet, zijn wij de partij voor ICT aanleg. Wij bieden namelijk professionele hulp bij:

 • Netwerkbeheer
 • Routers
 • Firewalls
 • Wi-Fi netwerken
 • Monitoring
 • Bekabeling

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
mida it service contact
monitor netwerkbeheer mida it service
Contact

Daarnaast kunnen wij jou helpen met systeembeheer, security, cloud en backup. Voor onduidelijkheden of aanvragen kun je contact opnemen. Je kunt ons bereiken op info@midaitservice.nl of om te bellen naar 026-2022386

Over ons

Systeembeheer op maat

Bij Mida IT Service snappen wij dat niet iedereen een IT-specialist is en niet hiermee druk wil zijn. Daarom maken wij oplossingen op maat die werken voor onze klanten. Hierdoor kunnen onze klanten zich bezighouden met het gene waar zij goed in zijn en verzorgen wij de rest. Doordat we vaste kosten voor het systeembeheer hanteren komen onze klanten nooit voor verrassingen te staan met onverwachte kosten.

Beste oplossing voor een vaste prijs

Door duidelijk te communiceren kunnen wij de beste oplossing voor je vinden. Daarom kun je van ons verwachten dat wij jou continu op de hoogte houden van de status en zaken snel oppakken. Wil je meer informatie over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

 • Systeembeheer
 • Onderhoud
 • Updates
 • Werkplekbeheer
 • Mobiele devices
 • Telefonie