website logo
systeembeheer icon

ICT Hengelo

ICT voor Hengelo door Mida IT Service

Zoek je naar betrouwbare en deskundige ICT-ondersteuning in Hengelo voor je MKB-bedrijf? Dan ben je bij Mida IT Service aan het juiste adres. Kom je er zelf niet meer uit? Wil je de beveiliging van je systemen verbeteren? Wil je overstappen naar de Cloud? Of heb je een ander IT-vraagstuk? Ons team staat voor je klaar.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
Mida-IT-Service-in-Hengelo
ICT-bedrijf-Hengelo-Mida-IT-Service

ICT met een persoonlijke aanpak

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. We nemen de tijd om jouw bedrijf en de specifieke uitdagingen waar je voor staat, te leren kennen. Dit stelt ons in staat om ICT-oplossingen te bieden die echt aansluiten bij jouw unieke behoeften. Of het nu gaat om cloudservices, cybersecurity, dataopslag, of netwerkbeheer, ons team van deskundige professionals staat klaar om jou te ondersteunen.

Altijd een goede oplossing

Technologie verandert snel, daarom zorgen we er bij Mida IT Service voor dat we altijd vooroplopen. Ons team is niet alleen deskundig maar ook voortdurend bezig met het bijhouden en implementeren van de nieuwste innovaties op het gebied van I(C)T. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op advies en oplossingen die gebaseerd zijn op de meest actuele en effectieve technologieën.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil ook IT-beheer voor een vaste prijs

Jouw ICT-partner in Hengelo

Jouw succes is ons doel. We streven ernaar om niet alleen een leverancier te zijn, maar een partner. Heb je hulp nodig op locatie? Dan komen we graag bij je langs! Zit je met een vraag of is er een probleem die snel opgelost kan worden op afstand? We zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning, advies en een snelle oplossing. Onze klantgerichte aanpak heeft ons een trouwe klantenkring opgeleverd in Hengelo en ver daarbuiten, iets waar we bijzonder trots op zijn.

Waarom kiezen voor Mida IT Service?

Ben je gevestigd in Hengelo of omgeving en op zoek naar een betrouwbare ICT-partner die echt begrijpt wat jouw bedrijf nodig heeft? We staan voor je klaar!
 • We bieden een persoonlijke service waarbij jouw bedrijf centraal staat.
 • Ons team beschikt over uitgebreide kennis en ervaring in de ICT-sector.
 • Onze oplossingen zijn afgestemd op jouw specifieke zakelijke behoeften.
 • We zorgen ervoor dat jouw ICT-infrastructuur meegroeit met jouw bedrijf.
 • Jouw bedrijfscontinuïteit is onze prioriteit. We zorgen voor een stabiele en veilige ICT-omgeving.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
ICT-oplossing-Hengelo
Passie-voor-ICT-Hengelo
Mida IT Service, ICT bedrijf in Hengelo

Een ICT-bedrijf in de buurt van Hengelo nodig? Neem dan contact met ons op. Wij bieden je graag ons complete pakket aan ICT-diensten aan. Hierdoor weet je zeker dat je bedrijf probleemloos kan blijven functioneren.

Over ons

ICT-ondersteuning op maat in Hengelo

Is jouw bedrijf gevestigd in Hengelo of omgeving en ben je op zoek naar een ICT-partner die niet alleen de techniek begrijpt, maar ook weet wat aansluit bij je bedrijfsdoelen? Bij Mida IT Service zetten we jou en je bedrijf centraal in alles wat we doen. Benieuwd naar de mogelijkheden of meer weten? Neem contact met ons op. Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we dieper in op je huidige IT-situatie, je uitdagingen en de doelen die je wilt bereiken. Op basis daarvan ontwikkelen we een plan dat niet alleen aansluit bij je huidige behoeften, maar ook flexibel genoeg is om mee te groeien met je bedrijf.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

 • Systeembeheer
 • Onderhoud
 • Updates
 • Werkplekbeheer
 • Mobiele devices
 • Telefonie