website logo
back up icon

Backup

Het belang van backups maken is zeer groot. Zo wil je natuurlijk niet dat de bedrijfsdata die je hebt om welke reden dan ook verloren raakt. Daarnaast gebeurt het dagelijks dat bedrijven data verliezen door bijvoorbeeld brand, een hacker of een gecrashte server. Bovendien zijn er tegenwoordig veel verschillende mogelijkheden om er voor te zorgen dat dataverlies niet meer nodig is. Zo biedt Mida IT Service hiervoor verschillende oplossingen om te zorgen dat de impact bij dataverlies minimaal is.

Het belang van een backup

Steeds vaker gebeurt het dat een bedrijf data verliest. Dit kan komen doordat een hacker alle data heeft vergrendeld of nog erger doordat een bedrijf bijvoorbeeld afbrandt. Op dit soort momenten zijn backups van groot belang. Als deze er niet zijn raakt de data binnen een bedrijf vaak verloren. Verder zien we ook vaak dat een medewerker net een heel groot document heeft gemaakt, maar per ongeluk een collega deze heeft verwijderd. Dan is die medewerker zo geholpen bij het herstellen van een backup en kan hij of zij weer verder met het werk. Eén telefoontje naar Mida IT Service en wij zorgen ervoor dat de verloren data weer hersteld wordt.

uspBackup uspSnel herstellen
Heb ik wel een backup? Offerte aanvragen
backup
datto logo

Datto

Doordat Mida IT Service professional partner is van Datto kunnen wij professionele backup oplossingen leveren tegen een scherp tarief. Met Datto wordt er zowel een lokale backup gemaakt als een reservekopie in de Cloud van alle servers binnen jouw netwerk. Daardoor is er ten allen tijden een reservekopie aanwezig met de juiste data om zo snel mogelijk een herstel uit te voeren. Daarnaast controleert Mida IT Service elke dag of deze backups geslaagd zijn en maakt hier maandelijks een rapport van. Om er zeker van te zijn of deze daadwerkelijk werken, wordt er elke maand een test uitgevoerd met drie verschillende bestanden die terug gezet worden.

uspDatto uspProfessionele backup oplossing
Ik wil ook voorzien worden van goede backups!
security mida it service
Met kennis en ervaring lossen wij je problemen op

Het team van Mida IT Service beschikt over de juiste kennis en ervaring om jouw problemen op te lossen. Daardoor kun jij je bezighouden met datgene waar je goed in bent terwijl wij je problemen oplossen.

Over ons

Back-up & Security

Naast goede back-ups is het natuurlijk ook van belang dat de beveiliging van de systemen en netwerken goed zijn. Je wil bijvoorbeeld niet dat er een risico bestaat dat hackers toegang krijgen tot je data door een lek in je besturingssystemen. Of dat er een virus binnengehaald wordt en je antivirus of beveiligingssoftware verouderd is. Hiervoor zijn wij de aangewezen partij die jou kan helpen met het beveiligen van je netwerk en alle draaiende systemen.

Veiligheid staat centraal – jouw reservekopie in goede handen

Gedegen en regelmatige back-ups zijn zeer belangrijk. Daarom bieden we bij Mida IT Service een veilige omgeving voor jouw back-ups. Jij kunt gewoon blijven doen wat je doet en wij zorgen voor de rest.

Wil je meer informatie, specifiek over security en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan onderstaande link.

Lees meer over security!

Professionele hulp bij:

  • Server backup
  • Cloud backup
  • Werkplek backup
  • NAS backup