website logo
systeembeheer icon

ICT Enschede

Alles op het gebied van ICT

Op zoek naar een partij op wie je kunt rekenen voor professionele ICT in Enschede? Wij helpen iedere onderneming met alles op het gebied van ICT. Voor efficiƫnter werken, optimale systemen en veiligheid van je data. Wat je IT-vraagstuk ook is, wij hebben de oplossing in huis. Voor op kantoor en voor thuis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
ICT Enschede ondersteuning
ICT Enschede laten verzorgen

ICT-oplossingen voor bedrijven in Enschede

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom leveren wij altijd maatwerk oplossingen. We willen eerst weten wat het probleem is of waar de behoeften liggen. We bespreken al je wensen en ontwikkelen op basis daarvan een uitgebreid IT-plan. Mida IT Service kan je helpen met alle praktische zaken zoals het inrichten van werkplekken en het waarborgen van veilig gebruik van technologie. En van het beheren tot systemen tot het implementeren van cloudoplossingen.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil ook IT-beheer voor een vaste prijs

Waarom kiezen voor Mida IT Service?

Als het gaat om informatie- en communicatietechnologie zijn wij als IT-bedrijf in de buurt van Enschede de aangewezen specialisten. We hebben een passie voor IT. Daarom streven we altijd naar de beste, meest efficiƫnte oplossing. We creƫren een slimme en veilige werkplek waar met plezier hard wordt gewerkt. Onze communicatie is altijd duidelijk en open. We houden je op de hoogte van de status en handelen snel. Zo ben je verzekerd van een goed functionerend bedrijf.

Onze diensten in Enschede

Mida IT Service ondersteunt je op alle gebieden die met IT te maken hebben. We nemen voorzorgsmaatregelen en grijpen snel en adequaat in bij storingen of defecten. We zijn altijd bereikbaar voor vragen. We zorgen bijvoorbeeld voor:

 • Bescherming tegen identiteitsdiefstal, malware en datalekken.
 • Veilig werken op zowel het interne netwerk als in de cloud.
 • Gebruiksvriendelijke systemen en netwerken.
 • Verzorging van jouw IT-systemen voor een vast bedrag per maand
 • Beveiligde online back-ups en veiligheidscontroles

En nog veel meer!

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
ICT specialist in Enschede
ICT bedrijf Enschede
ICT voor elk bedrijf in Enschede

Wij verzorgen de ICT voor bedrijven van elke omvang in Enschede. Of het nu gaat om een enkele laptop of een groot nationaal bedrijven met meerdere locaties. Wij nemen de zorgen rondom ICT uit handen, zodat jij je kunt richten op de groei van je bedrijf. Heb je hulp nodig op locatie? Dan komen we bij je langs. Hulp op afstand nodig? Ook dat kan! Wij zijn altijd bereikbaar.

Over ons

Neem contact met ons op

Eerlijk is eerlijk, je hebt waarschijnlijk helemaal geen zin om je bezig te houden met ICT. Alles moet gewoon werken zoals het hoort. Dat begrijpen wij. Daarom zorgen wij ervoor dat ICT geen frustratie meer is binnen jouw bedrijf. We nemen daarom de juiste maatregelen om te zorgen dat je veilig online kunt werken. Treden er toch onverhoopt storingen op? Dan houden we je op de hoogte en reageren we snel op je vragen. Zodat alles snel weer naar behoren werkt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

 • Systeembeheer
 • Onderhoud
 • Updates
 • Werkplekbeheer
 • Mobiele devices
 • Telefonie