website logo
cloud icon

ICT Specialisten Nodig?

Onze specialisten handelen ICT problemen af zodat jij je kunt concentreren op waar je goed in bent. Of je nu een enkele laptop hebt of een groot netwerk met 100 werkstations en servers, wij staan altijd voor je klaar. Daarnaast hechten we veel waarde aan een duidelijk contact met onze klanten en korte lijnen. Daarom helpen wij je bij het vinden van een speciale oplossing die past bij jouw wensen.

Helder en precies

Heldere communicatie is voor ons vanzelfsprekend. Je kunt erop rekenen dat onze ict specialisten je voortdurend op de hoogte houden en snel handelen. Die scherpte zie je ook terug in onze prijzen.

uspVeiligheid uspTransparantie
Hulp nodig? Neem contact op
IT servicedesk
Office 365 ondersteuning door Mida IT Service

De ICT partij van het moment

De ICT dienstverlener van het moment is Mida IT Service. Onze ICT-specialisten kunnen je namelijk altijd fysiek en virtueel bijstaan. Dus waar we ook zijn, je kunt altijd op ons rekenen. Het enige wat belangrijk is. is dat de computer aanstaat met internetverbinding. Wij kunnen je helpen met systeembeheer, netwerk, beveiliging, cloud en back-up.

uspDuidelijke communicatie usp24/7 bereikbaar
IT uitbesteden

Systeembeheer

Ben je op zoek naar een systeembeheerder maar wil je vervelende kosten vermijden. Kies dan voor Mida IT Service. Wij bieden compleet systeembeheer vanaf 1,65 euro per werkplek per dag.

uspVele jaren ervaring usp24/7 bereikbaar bij problemen
Meer weten? neem contact op
Office 365 ondersteuning
monitor netwerkbeheer mida it service

Netwerk

Onze ICT-specialisten helpen je ook graag bij het installeren en configureren van je eigen netwerk op maat. Beheer van switches, wifi-netwerken en firewalls? Geen probleem voor Mida IT Service.

uspOp afstand uspOp locatie
Neem contact met ons op

Beveiliging

Tegenwoordig is IT-beveiliging crucialer dan ooit. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat je omgeving zo veilig mogelijk is

uspBeveiliging tegen ongewenste zaken uspBitdefender Antivirus
Meer informatie
It bedrijf eindhoven
IT omgeving

Cloud

Wil je altijd toegang hebben tot je data en software? Kies dan voor de clouddienst. Wij verzorgen de migratie en bieden verschillende cloudoplossingen.

uspEén centrale locatie uspCloud oplossingen
Meer informatie

Back-up

Een degelijke back-up is essentieel voor het geval data wordt vernietigd door bijvoorbeeld een mallware-uitbraak of brand. In zo'n geval wil je niet dat je gegevens verloren gaan.

uspSnel herstellen uspProfessionele back-up oplossing
Meer informatie
mida it service contact
IT omgeving
Neem contact op

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor advies op maat. Hiervoor kun je ons bereiken op 026-2022386 of je kunt naar ons mailen via info@midaitiservice.nl.

Over ons

Meer weten? Neem contact op

Meer weten over de oplossingen die wij bieden? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar info@midaitservice.nl of via ons telefoonnummer 026-2022386.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Systeembeheer
  • Cloud oplossingen
  • Microsoft 365
  • Netwerkbeheer
  • Antivirus systemen
  • Security
  • Cloud backup
  • Op maat diensten