website logo

Backup

Het belang van backups maken is zeer groot. Je wilt natuurlijk niet dat de bedrijfsdata die je hebt om welke reden dan ook verloren raakt. Het gebeurd dagelijks dat bedrijven data verliezen door bijvoorbeeld brand, een hacker of een gecrashte server. Tegenwoordig zijn er veel verschillende mogelijkheden om er voor te zorgen dat dataverlies niet meer nodig is. Mida IT Service biedt hiervoor verschillende oplossingen om te zorgen dat de impact bij dataverlies minimaal is.

Het belang van een backup

Steeds vaker gebeurd het dat er een bedrijf data verliest. Dit kan komen door een hacker die alle data heeft vergrendeld of nog erger door dat een bedrijf bijvoorbeeld afbrand. Op dit soort momenten zijn backups van groot belang. Als deze er niet zijn raakt de data binnen een bedrijf vaak verloren. Iets wat we ook vaak zien is dat een medewerker net een heel groot document heeft gemaakt, maar per ongeluk een collega deze heeft verwijderd. Dan is die medewerker zo geholpen bij het herstellen van een backup en kan hij of zij weer verder met het werk. Eén telefoontje naar Mida IT Service en wij zorgen ervoor dat de verloren data weer herstelt wordt.

uspBackup uspSnel herstellen
Heb ik wel een goede backup?

Datto

Mida IT Service is professional partner van Datto. Hierdoor kunnen wij professionele backup oplossingen leveren tegen een scherp tarief. Met Datto wordt er een lokale backup gemaakt en een backup in de cloud van alle servers binnen jouw netwerk. Hierdoor is er ten allen tijden een backup aanwezig met de juiste data om zo snel mogelijk met de hulp van backups een herstel uit te voeren. Mida IT Service controleert elke dag of de backups geslaagd zijn en maakt hier maandelijks een rapport van. Om er zeker van te zijn of de backups daadwerkelijk werken, wordt er elke maand een test uitgevoerd met drie verschillende bestanden die terug gezet worden.

uspDatto uspProfessionele backup oplossing
Ik wil ook voorzien worden van goede backups!
Enthousiaste mensen

Met een team vol vrolijke, enthousiaste mensen zorgen wij dagelijks voor de beste oplossing voor je problemen.

Over ons

Security

Behalve dat je goede backups in huis hebt is het natuurlijk ook van belang dat de beveiliging van de systemen en het netwerk goed zijn. Je wilt natuurlijk niet dat er risico bestaat dat hackers toegang hebben tot je data door een lek in je besturingssystemen. Of dat er een virus binnen gehaald wordt en je antivirus beveiliging verouderd is. Hiervoor zijn wij de aangewezen partij die jou kan helpen met het beveiligen van je netwerk en alle draaiende systemen.

Helder, duidelijk en scherp

Wij vinden duidelijke communicatie vanzelfsprekend en houden er van. Je mag dan ook van ons verwachten dat wij jou continu op de hoogte houden van de status en de zaken snel oppakken. Die scherpte zie je ook terug in onze tarieven.

Lees meer over security!

Professionele hulp bij:

  • Server backup
  • Cloud backup
  • Werkplek backup
  • NAS backup