website logo
MIDA Diensten

Backup van Outlook

Het belang van een backup voor bijvoorbeeld Outlook

Wil je werken met microsoft 365 en een backup kunnen maken van bijvoorbeeld Outlook? Dan ben je bij Mida IT Service aan het juiste adres! Het maken van back-ups is erg belangrijk. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je niet wilt dat jouw bedrijfsgegevens op enig moment verloren gaan. Bovendien verliezen bedrijven vaak gegevens door een brand, een hacker of een gecrashte server. Bovendien zijn er tegenwoordig tal van oplossingen beschikbaar om ervoor te zorgen dat gegevensverlies niet meer nodig is. Om ervoor te zorgen dat de schade bij gegevensverlies zo klein mogelijk is, biedt Mida IT Service oplossingen.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
systeembeheer door mida it service
mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

Waarom is een backup voor onder andere Outlook belangrijk?

Voor de opslag van gegevens en (essentiële) bedrijfsactiviteiten zijn organisaties vaak afhankelijk van IT-systemen. Verlies van belangrijke gegevens of verstoring van bepaalde bedrijfsactiviteiten kan ernstige negatieve gevolgen hebben voor een bedrijf. Het hebben van een backup van bijvoorbeeld Outlook is daarom van groot belang.

Office 365 leverancier | Automatisch backup voor bijvoorbeeld Outlook

Gelukkig hoef je niet alles zelf te doen. Mida It Service is namelijk ook een Office 365 leverancier. Dit betekent dat wij diverse applicaties voor je kunnen inrichten. Voorbeelden hiervan zijn: Word, Excel, Outlook, Teams en PowerPoint. Wij kunnen jou de licenties aanbieden om ze te gebruiken. Ook helpen wij je met het up-to-date houden van de applicaties en het maken van back-ups. Je wilt immers niet dat jouw persoonlijke e-mails uit Outlook verdwijnen door geen backup te maken.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil ook IT-beheer voor een vaste prijs

De voordelen van Office 365

  • De uiterst grondige beveiliging maakt het programma zeer betrouwbaar. Bovendien zorgt de 99,9% uptime voor de grootste beschikbaarheid. Uptime is de tijd dat een website toegankelijk/online is.
  • Je hoeft alleen te betalen voor wat je echt nodig hebt. Je hoeft dus niet te betalen voor extra's die je niet gebruikt.
  • Je kunt overal ter wereld vergaderen en praten met klanten en/of collega's. Het enige is dat je verbonden moet zijn met het internet.
  • Vergeleken met servers en softwarelicenties voor e-mail en bestandsbeheer is Office 365 een fractie van de prijs.

Wie zijn wij

De IT-partij van dit moment is Mida IT Service. We kunnen op locatie langskomen of op afstand helpen. Waar we ook zijn, we kunnen je altijd helpen. Daarnaast kunnen wij jou helpen met: systeembeheer, netwerken, beveiliging, cloud en backup. Voor vragen kunt je altijd contact met ons opnemen.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
mida it service contact
monitor netwerkbeheer mida it service
Contact

Backup voor bijvoorbeeld Outlook maken? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder

Over ons

Systeembeheer op maat

Bij Mida IT Service snappen wij dat niet iedereen een IT-specialist is en niet hiermee druk wil zijn. Daarom maken wij oplossingen op maat die werken voor onze klanten. Hierdoor kunnen onze klanten zich bezighouden met het gene waar zij goed in zijn en verzorgen wij de rest. Doordat we vaste kosten voor het systeembeheer hanteren komen onze klanten nooit voor verrassingen te staan met onverwachte kosten.

Beste oplossing voor een vaste prijs

Door duidelijk te communiceren kunnen wij de beste oplossing voor je vinden. Daarom kun je van ons verwachten dat wij jou continu op de hoogte houden van de status en zaken snel oppakken. Wil je meer informatie over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Systeembeheer
  • Onderhoud
  • Updates
  • Werkplekbeheer
  • Mobiele devices
  • Telefonie