website logo

Security

Een goede beveiliging binnen je IT omgeving is in deze tijd super belangrijk. De wereld van IT zit vol gevaren van kwaadwillenden personen en je wilt natuurlijk niet dat zij toegang krijgen tot je netwerk. Daarom is het van belang dat jouw IT omgeving beveiligd is tegen hackers en virussen, maar ook tegen fysieke schade zoals brand of waterschade. Mida IT Service biedt verschillende mogelijkheden om jouw netwerk zo goed mogelijk te beschermen.

Gebruik maken van goed beveiligd netwerk

Tegenwoordig is het beveiligen van je data en software cruciaal. Er dreigen allemaal gevaren in de wereld van IT waardoor jouw data en software op straat kunnen komen te liggen. Zo zijn er hackers actief die gebruik maken van verschillende lekken in besturingssystemen, zijn er virussen die jouw complete omgeving kan versleutelen en nog veel meer gevaren. Mida IT Service zorgt ervoor dat jouw netwerk beveiligd wordt tegen ongewenste zaken. Dit doen we door eerst opzoek te gaan naar de zwakke plekken in jouw netwerk en systemen om deze vervolgens te verbeteren en te onderhouden.

uspBeveiliging tegen ongewenste zaken uspCruciale data en software
Contact

Bitdefender

Bij Mida IT Service specialiseren wij ons onder andere op het gebied van security. Zo zijn wij partner van Bitdefender waarmee wij alle werkplekken en servers voorzien van een goede anti malware beveiliging. Indien er zich ergens een mogelijk probleem voordoet krijgen wij hier direct een melding van in een centrale omgeving. Op die manier kunnen wij direct anticiperen en enige schade zoveel mogelijk beperken.

uspBitdefender Anti Virus uspSnel schakelen
Contact
IT-vraagstukken? Kom maar hier!

Met ons team nemen wij de IT voor je uithanden, zodat jij je kan focussen op wat je echt leuk vind!

Over ons

Backup

Naast het beveiligen van je netwerk en je serverpark is het ook altijd van belang dat er goede backups aanwezig zijn. Daarom zijn wij partner van Datto. Met Datto zorgen wij ervoor dat er altijd een juiste backup aanwezig is binnen jouw bedrijf en in de Cloud. Hierdoor wordt bij een dergelijke hack of bijvoorbeeld brand de schade zo klein mogelijk gemaakt en data verlies beperkt.

Helder, duidelijk en scherp

Wij vinden duidelijke communicatie vanzelfsprekend. Je kunt van ons verwachten dat we je continu op de hoogte brengen van de status en zaken snel oppakken. Die scherpte zie je ook terug in onze tarieven.

Lees hier meer over Backup

Professionele hulp bij:

  • Monitoring
  • Firewalls
  • Antivirus
  • Backupsystemen
  • Logboek controle
  • Updates