website logo
diensten icon mida

Systeembeheer

Kom je er niet meer uit met de verschillende systemen binnen je netwerk? Of wil je uitbreiden maar je weet niet waar je moet beginnen? Mida IT Service neemt deze zorg graag van je over. Voor een vast bedrag per maand, per werkplek, of server leg je alle ICT-vraagstukken bij Mida IT Service neer. Zo heb je één aanspreekpunt en zorgt Mida IT Service ervoor dat jouw systemen naar behoren blijven functioneren.

ICT, een belangrijke rol in het dagelijks leven

IT speelt tegenwoordig een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Bijna iedereen maakt gebruik van een smartphone, een tablet of een pc. Veel apparaten worden digitaal aangestuurd en in de toekomst zal het leven steeds meer geautomatiseerd worden. Juist omdat we steeds afhankelijker worden van apparaten, vindt Mida IT Service het belangrijk dat deze apparaten naar behoren functioneren. Wij adviseren je over IT vraagstukken, lossen IT-problemen op, helpen bij het onderhoud, zorgen voor de benodigde uitbreiding en verkopen hard- en software.  

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!

Systeembeheer voor een vaste prijs

Voor een vaste prijs per dag van € 1,65 per werkplek en € 2,50 per server nemen wij graag het systeembeheer van jou over. Voor deze vaste prijs kan iedereen met IT-vraagstukken contact met ons opnemen en gaan wij aan de slag om de beste oplossingen te creëren. Wij zorgen ervoor dat alle systemen blijven werken en periodiek worden voorzien van alle updates. Daarnaast voorzien wij ook alle werkplekken en servers van een antivirus pakket. Liever geen contract? Geen probleem, op basis van nacalculatie voor € 85,00 per uur staan wij ook voor je klaar.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil ook IT-beheer voor een vaste prijs
Enthousiaste mensen

Met een team vol vrolijke, enthousiaste mensen zorgen wij dagelijks voor de beste oplossing voor je problemen.

Over ons

Systeembeheer op maat

Bij Mida IT Service snappen wij dat niet iedereen een IT specialist is en zich ook niet bezig wilt houden hiermee. Daarom maken wij oplossingen op maat die werken voor onze klanten. Hierdoor kunnen onze klanten zich bezig houden met het gene waar zij goed in zijn en verzorgen wij de rest. Door vaste kosten voor het systeembeheer te gebruiken komen onze klanten nooit voor verrassingen te staan met onverwachte kosten.

Helder, duidelijk en scherp

Wij vinden duidelijke communicatie vanzelfsprekend en houden er van. Je mag dan ook van ons verwachten dat wij jou continu op de hoogte houden van de status en de zaken snel oppakken. Die scherpte zie je ook terug in onze tarieven.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Systeembeheer
  • Onderhoud
  • Updates
  • Werkplekbeheer
  • Mobiele devices
  • Telefonie