website logo

Leerbedrijf ICT

Zoek je een leerbedrijf in de ICT?

Werken bij ons is ongetwijfeld anders dan werken in een doorsnee kantoor. Je zult elke dag nieuwe moeilijkheden tegenkomen wanneer je problemen voor onze klanten probeert op te lossen. Zowel kleine als grote problemen kunnen zich soms voordoen. Onze cliënten komen uit de meest uiteenlopende bedrijven en zijn zeer verschillend van elkaar.

Ter verduidelijking: wij werken voor advocatenkantoren, uitzendbureaus, evenementenplanners, fabrikanten, zorginstellingen, de hotelsector, enzovoort. Jij bent een deel van het antwoord, want elk bedrijf is anders en vraagt om een andere aanpak. Wanneer je met ons werkt, geven we je de kans om jezelf als ICT’er te ontwikkelen en eventueel een baan te krijgen bij ons bedrijf.

mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

Leerbedrijf ICT

Mail ons als je, net als wij, van ICT houdt en momenteel studeert. Wij verzorgen als ICT leerbedrijf namelijk stageplaatsen voor studenten. Zo hebben verschillende ICT studenten van onder andere Rijn IJssel en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen de afgelopen jaren bij ons stage gelopen. We adviseren je om ons zo ver mogelijk van tevoren te mailen, omdat we maar een beperkt aantal stageplaatsen beschikbaar hebben. Dit kun je doen door te mailen naar [email protected]. Uiteraard zien we je motivatie en CV graag tegemoet en hopen we je uit te mogen nodigen op ons kantoor in Arnhem.

Mida IT Service

Als je als stagiair bij Mida IT Service wilt werken, is het natuurlijk leuk om iets over ons te weten. Mida IT Service is een ICT partij. Wij bezoeken onze klanten dus regelmatig op locatie of helpen ze op afstand. Daarbij bieden wij de volgende diensten aan:

Contact opnemen
monitor netwerkbeheer mida it service
Stage lopen bij een leerbedrijf in de ICT

Lijkt het je leuk om stage te komen leuke bij een leerbedrijf voor ICT? Dan ben je bij Mida IT Service aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op en stuur hierbij je motivatie en CV mee.

Contact