website logo

Zakelijke ICT oplossingen

Ben je op zoek naar zakelijke ICT oplossingen? Dan ben je bij Mida IT Service aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor systeembeheer, netwerken, beveiliging, cloud en back-up. Het is dus duidelijk dat wij een breed scala aan kennis in huis hebben om je zo goed mogelijk te helpen.

mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

Verschil tussen IT en ICT

Zoals onze naam al doet vermoeden zijn wij een IT bureau en lossen wij IT oplossingen op. De IT dienstverlening is zeer breed, want het omvat het gehele domein. Hieronder vallen hardware, software, randapparatuur en netwerken. ICT is een tak van IT. In feite verwijst ICT naar communicatie op basis van de digitale dienst of apparatuur. Denk aan computers, telefonie en printers. Kortom, ICT is een onderdeel van IT. Dus ook voor (zakelijke) ICT-oplossingen kun je bij ons terecht.

Waarom Mida IT Service?

Dit is waarschijnlijk de vraag die je jezelf stelt. Waarom zou ik voor Mida IT Service kiezen en niet voor een ander IT bedrijf? Het antwoord is voor ons heel eenvoudig. Wat ons uniek maakt is dat wij er voor iedereen willen zijn. Dit betekent dat wij geen rekening houden met het soort bedrijf of de grootte van het bedrijf. Daarnaast vinden wij communicatie en transparantie erg belangrijk. Om dit te bereiken houden wij van korte lijnen met onze klanten. Bovendien kun je ons altijd bellen voor (zakelijke) IT/ICT oplossingen. Wij willen je graag ontzorgen, zodat je kunt doen waar je goed in bent. Omdat wij transparantie belangrijk vinden, houden wij je continu op de hoogte van de ontwikkelingen.

Contact opnemen
monitor netwerkbeheer mida it service
Zakelijke ICT oplossingen op maat

Wij bieden (zakelijke) ICT-oplossingen op maat. Dit betekent dat we je kunnen helpen waar en wanneer je ons nodig hebt. We kunnen je op afstand of op locatie helpen. We houden rekening met jouw voorkeuren. Bovendien zijn wij pas tevreden als jij tevreden bent. Je weet dus precies wat je van elkaar kunt verwachten. Dat is prettig werken.  

Contact