website logo

Cloud

Mida IT Service helpt bedrijven in het maken van de juiste keuze omtrent hun cloud omgeving en verzorgt de migratie hier naartoe. Naast het verzorgen van de migratie levert Mida IT Service ook verschillende cloud oplossing zoals Software as a Service (SaaS), Platform as a Service (PaaS) en Infrastructuur as a Service (Iaas). Wij bieden opmaat gemaakte oplossingen voor onze klanten die in de cloud willen werken.

De Cloud

Tegenwoordig is bereikbaarheid belangrijker dan ooit. Overal en wanneer dan ook bij je bestanden en je applicaties kunnen. Bij een cloud oplossing zijn er verschillende mogelijkheden om al jouw data en software programma's op te slaan op één centrale locatie. Hierdoor kan er vaak bespaart worden op hardware zoals servers en netwerk apparatuur.

uspEén centrale locatie uspCloud oplossingen
Benieuwd? Neem contact op voor meer informatie

Verschillende soorten cloud

Er zijn veel verschillende soorten cloud. Zo kan er, indien het mogelijk is, gekozen worden om het complete serverpark te verhuizen naar de cloud. Maar het is ook mogelijk om alleen een bepaalt software pakket in de cloud te gebruiken. Hiervoor maakt Mida IT Service samen met onze klanten een op maat gemaakte oplossing.

uspSamen uspEenheid
Ik wil een opmaat oplossing!

Microsoft 365

Een veel gebruikte cloud oplossing deze tijd is Microsoft 365. Met Microsoft 365 is het mogelijk om je e-mail, data en nog veel meer in de cloud te gebruiken. Hierdoor kan je overal wanneer dan ook bij je bestanden en samen werken met je gehele bedrijf. Mida IT Service is leverancier van Office 365 en de eerste maand is zelfs gratis. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact op!

uspMicrosoft 365 uspBereikbaarheid
Vraag een offerte aan
Enthousiaste mensen

Met een team vol vrolijke, enthousiaste mensen zorgen wij dagelijks voor de beste oplossing voor je problemen.

Over ons

Eindeloos veel Cloud mogelijkheden

In de wereld van Cloud computing zijn eindeloos veel mogelijkheden. Het is een product dat in veel gevallen op maat gemaakt dient te worden voor onze klanten. Immers is niet iedere klant hetzelfde. Bij Mida IT Service houden wij er van om voor elke klant de beste Cloud oplossing te bedenken. Of dit nu volledig in de Cloud is of een hybride Cloud omgeving, wij passen ons graag aan voor onze klanten.

Helder, duidelijk en scherp

Wij vinden duidelijke communicatie vanzelfsprekend. Je kunt van ons verwachten dat we je continu op de hoogte houden van de status en zaken snel oppakken. Die scherpte zie je ook terug in onze tarieven.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Public cloud
  • Private cloud
  • Hybrid cloud
  • Virtualisatie
  • Software as a Service
  • Infrastructure as a Service
  • Platform as a Service
  • Microsoft 365