website logo
systeembeheer icon

Microsoft 365 voor jouw bedrijf

Op zoek naar een manier om functioneel in de cloud te werken?

Ben je op zoek naar een manier om functioneel in de cloud te werken? Dan is Microsoft 365 een goede manier om dit te doen. Je kunt bijvoorbeeld je mail beheren, data op verschillende manier gebruiken en veel meer in de cloud. Hierdoor ben je waar en wanneer dan ook online. Hiermee wordt de bereikbaarheid van jouw bedrijf verhoogd en is het toegankelijker. Meer weten over Microsoft 356? Lees dan meer in onze blog over de voordelen hiervan. 

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
systeembeheer door mida it service
mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

Microsoft 365 leverancier

Mida IT Service denkt niet alleen mee met het optimaliseren van de cloud voor jouw bedrijf. Met Microsoft 365 kunnen we veel meer. Zo zijn we onder andere leverancier van Microsoft 365 en de eerste maand is volledig gratis. Hiermee kunnen we verschillende applicaties voor je instellen en kunnen we licenties aanbieden voor het gebruik hiervan. Denk aan Microsoft Word, Excel, Powerpoint en meer handige applicaties. Wil je meer weten over Microsoft 365 en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij zorgen voor een passend voorstel voor jouw situatie.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil ook IT-beheer voor een vaste prijs

De belangrijkste voordelen van Microsoft 365

Het werken met Microsoft 365 biedt een aantal grote voordelen. We zetten ze voor je op een rijtje. 

 • Toegankelijkheid: je overal en waar dan ook bij je bestanden. Dit maakt het gemakkelijker om vanuit huis of een andere locatie te werken. 
 • Kostenbesparing: de kosten van Microsoft 365 liggen vele malen lager dan de kosten voor servers en software licenties voor e-mail en bestandsbeheer.
 • Online verbonden: je kunt overal online vergaderen en chatten met collega’s en klanten.
 • Alleen betalen voor wat je nodig hebt: je hoeft niet te betalen voor iets wat je niet gebruikt. Daarom betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. 
 • Beveiliging en zekerheid: het is betrouwbaar door een zeer uitgebreide beveiliging. Ook is de uptime van 99,9% een garantie voor de hoogste beschikbaarheid.
 

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
mida it service contact
monitor netwerkbeheer mida it service
Mida IT Service, werkplekbeheerder in Arnhem

Wij zijn al jaren leverancier van Microsoft 365. Daardoor hebben wij kennis en ervaring in het werken ermee. We weten wat er nodig is voor jouw bedrijf. Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Over ons

Systeembeheer op maat

Bij Mida IT Service snappen wij dat niet iedereen een IT-specialist is en niet hiermee druk wil zijn. Daarom maken wij oplossingen op maat die werken voor onze klanten. Hierdoor kunnen onze klanten zich bezighouden met het gene waar zij goed in zijn en verzorgen wij de rest. Doordat we vaste kosten voor het systeembeheer hanteren komen onze klanten nooit voor verrassingen te staan met onverwachte kosten.

Beste oplossing voor een vaste prijs

Door duidelijk te communiceren kunnen wij de beste oplossing voor je vinden. Daarom kun je van ons verwachten dat wij jou continu op de hoogte houden van de status en zaken snel oppakken. Wil je meer informatie over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

 • Systeembeheer
 • Onderhoud
 • Updates
 • Werkplekbeheer
 • Mobiele devices
 • Telefonie