website logo
systeembeheer icon

Online werkplekken inrichten en beheren

Op zoek naar een bedrijf dat jou kan voorzien in online werkplekken?

Ben je op zoek naar een bedrijf dat jou kan voorzien in online werkplekken? Dan ben je bij Mida IT Service aan het juiste adres. Van kleinere bedrijven tot grote bedrijven met honderden medewerkers. Wij regelen het en jullie kunnen zorgeloos online werken in een veilige IT omgeving. Daarnaast bieden we natuurlijk veel meer IT oplossingen. Bekijk onze diensten voor een overzicht van wat we voor je kunnen betekenen. 

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
systeembeheer door mida it service
mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

Functionaliteit staat voorop

Wij zijn al jaren leverancier van Microsoft 365 (voorheen Office 365). Hiermee kunnen we meer bieden dan alleen online werkplekken. We bieden ook alles om het makkelijker en functioneler te maken voor de gebruikers. Lees meer over Microsoft 365 en de voordelen hiervan in onze blog.  

Beheer van online werkplekken

Wanneer er online gewerkt wordt vanaf verschillende locaties zijn er een aantal belangrijke aspecten. We zetten er een aantal voor je op een rijtje. 
  • Cloud: altijd en overal bereikbaar zijn is tegenwoordig van groot belang. Je wil tenslotte altijd bij je e-mail, bestanden en applicaties kunnen. 
  • Security: Wij kunnen jouw bedrijf goed beschermen tegen het gevaar van virussen, malware en hacks.
  • Systeembeheer: wij regelen het beheer van de online werkplekken. Dit doen wij voor een vast bedrag per maand zodat we altijd kunnen helpen wanneer het nodig is.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil ook IT-beheer voor een vaste prijs

Wat doet ​een software en netwerkbeheerder?

Iemand die het netwerk beheert, wordt een netwerkbeheerder genoemd. Tot die conclusie ben je waarschijnlijk zelf ook wel gekomen. Het beheer van een computernetwerk is toch moeilijker dan je denkt. Het netwerk van je bedrijf bestaat uit een aantal computers die communicatie tussen gebruikers mogelijk maken. Daarom is een netwerkbeheerder verantwoordelijk voor het onderhoud, de integratie van de infrastructuur, de functionaliteit en voldoende ruimte voor het aantal systemen. In de praktijk kunnen de taken van een netwerkbeheerder sterk uiteenlopen. Activiteiten als helpdesk of systeembeheer worden vaak opgenomen in een kleiner bedrijf en dus netwerk. Bij grote organisaties is daarentegen alleen de rol van systeembeheerder voldoende om de functie, die volledig is, te vervullen.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
mida it service contact
mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

Meer dan online werkplekken

Wanneer jouw personeel thuis aan de slag gaat in een online omgeving zijn er een aantal zaken van belang. Zo is beveiliging natuurlijk een hele belangrijke factor wanneer er gebruik wordt gemaakt van online werkplekken. Mida IT Service beheert niet alleen de werkplekken, maar zorgt er ook voor dat gevaren van buitenaf zoveel mogelijk buiten de deur worden gehouden. Daarnaast zijn goede back ups ook van groot belang. Je hoopt dat het je nooit overkomt, maar toch liggen er altijd gevaren op de loer. Denk maar eens aan een brand die jouw servers vernietigd of een gecrashte server die jouw data laat verdwijnen. Met back ups heb je de mogelijkheid om data terug te halen.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil ook IT-beheer voor een vaste prijs
monitor netwerkbeheer mida it service
Mida IT Service, werkplekbeheerder in Arnhem

Wil je weten wat wij met online werkplekken kunnen betekenen voor je? Dan denken we graag met je mee en geven advies. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw bedrijf. 

Over ons

Systeembeheer op maat

Bij Mida IT Service snappen wij dat niet iedereen een IT-specialist is en niet hiermee druk wil zijn. Daarom maken wij oplossingen op maat die werken voor onze klanten. Hierdoor kunnen onze klanten zich bezighouden met het gene waar zij goed in zijn en verzorgen wij de rest. Doordat we vaste kosten voor het systeembeheer hanteren komen onze klanten nooit voor verrassingen te staan met onverwachte kosten.

Beste oplossing voor een vaste prijs

Door duidelijk te communiceren kunnen wij de beste oplossing voor je vinden. Daarom kun je van ons verwachten dat wij jou continu op de hoogte houden van de status en zaken snel oppakken. Wil je meer informatie over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

  • Systeembeheer
  • Onderhoud
  • Updates
  • Werkplekbeheer
  • Mobiele devices
  • Telefonie