website logo
MIDA Diensten

Netwerkveiligheid

 

 

Stelt u zich eens voor: U bent lekker aan het werk of bent bezig met uw administratie en ineens gaat het mis. U merkt dat uw computer niet meer werkt en u kunt niet meer bij uw administratie en documenten openen niet meer. Helaas, een collega heeft zojuist een mail geopend met daarin malware. Hierdoor bent u nu slachtoffer geworden van een crypto virus. Nu wordt er geëist dat u een grote som geld betaald in Bitcoins, anders kunt u niet meer bij uw data.

Heeft u er wel eens over nagedacht welke enorme schade voort kan komen uit slechte netwerkveiligheid?

Mijn naam is Mike Dammer van Mida IT Service en wij hebben hier zéker over nagedacht. Wij zijn er om het risico in de digitale wereld voor u zo klein mogelijk te maken. Wij bieden een netwerkscan aan waarin we uw bedrijf controleren op 20 verschillende punten. Hierbij kunt u denken aan: Back-ups, netwerkbeveiliging en werkplekbeveiliging.

Plan deze security check twee keer per jaar in, zodat u altijd kunt rekenen op up-to-date beveiligde systemen. We kunnen natuurlijk niet garanderen dat u ongewenst slachtoffer zult worden van ongewenste zaken, maar we kunnen het de buitenstaanders wel zo moeilijk mogelijk maken.

 

Netwerkveiligheid check

Toe aan een netwerkveiligheid check? Neem dan contact met ons op.