website logo
MIDA Diensten

IT werkplek

IT werkplek uitbesteden

Een IT-werkplek wordt steeds populairder. Dit komt doordat organisaties steeds vaker gebruik maken van hybride werken. Met de komst van Corona is het hybride werken in een stroomversnelling geraakt. Hierdoor werkt niet iedereen meer op kantoor, maar heeft iedereen andere werkplekbehoeften. We werken namelijk vaak op afstand, via videogesprekken, onderweg of op kantoor. Wij begrijpen dat dit niet voor elk bedrijf gemakkelijk is, dus wij helpen hier graag bij. Wij bieden een krachtig, draagbaar, gemakkelijk uitbreidbaar en volledig functioneel ergonomische werkplek. Bovendien is deze centraal bedienbaar en voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties. Natuurlijk mag je niet vergeten dat een hybride werkplek ook heel mooi kan zijn!

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
systeembeheer door mida it service
mida it service mike werkplekbeheerder arnhem

Mida IT Service

Op het gebied van de perfecte werkplek is Mida IT Service graag je kennispartner, leverancier en dienstverlener. Wij bieden vaak begeleiding bij gebruik en onderhoud, maken configuraties op maat, distribueren en installeren een aanzienlijk aantal werkplekken bij jou op locatie of bij je medewerkers thuis. Daarbij brengen we samen in kaart wat de behoeften aan werkplekken zijn en bieden we een totaaloplossing met opties die alle mogelijke factoren benoemen. Het gebruik van beheerprogramma's, beveiligingsopties, levering en installatie, de terugname van verouderde werkplekken en andere factoren kunnen daarbij worden meegenomen.

uspVaste prijs uspDe beste oplossing
Ik wil ook IT-beheer voor een vaste prijs

Voordelen van een digitale / IT werkplek

Een IT-werkplek biedt verschillende voordelen. Het biedt bijvoorbeeld de volgende voordelen:

 • Je kunt overal werken.
 • Je werkplek is eenvoudig te beheren.
 • De systemen zijn volledig geoptimaliseerd en ongelooflijk veilig.
 • Het werkgeluk van medewerkers gaat omhoog.
 • Omdat je een hybride werkplek hebt, kun je werken wanneer je wilt.

uspAdvies uspHulp bij uitbreiding
Help mij met mijn IT-vraagstukken!
mida it service contact
monitor netwerkbeheer mida it service
IT werkplek laten verzorgen door Mida IT Service

Wil je contact met ons opnemen of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op om je mogelijkheden te bespreken. Wij denken altijd mee met onze klanten. Zo kunnen we zowel binnen als buiten de grenzen van het bedrijf samenwerken om ideale werkplekken te ontwerpen.

Over ons

Systeembeheer op maat

Bij Mida IT Service snappen wij dat niet iedereen een IT-specialist is en niet hiermee druk wil zijn. Daarom maken wij oplossingen op maat die werken voor onze klanten. Hierdoor kunnen onze klanten zich bezighouden met het gene waar zij goed in zijn en verzorgen wij de rest. Doordat we vaste kosten voor het systeembeheer hanteren komen onze klanten nooit voor verrassingen te staan met onverwachte kosten.

Beste oplossing voor een vaste prijs

Door duidelijk te communiceren kunnen wij de beste oplossing voor je vinden. Daarom kun je van ons verwachten dat wij jou continu op de hoogte houden van de status en zaken snel oppakken. Wil je meer informatie over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Professionele hulp bij:

 • Systeembeheer
 • Onderhoud
 • Updates
 • Werkplekbeheer
 • Mobiele devices
 • Telefonie