website logo
MIDA Diensten

Nieuws

microsoft 365 cloud

Werk met Microsoft 365 in de Cloud

Lees hier alle voordelen er van!

Toegankelijkheid

 Het grootste voordeel van Microsoft 365 is de toegankelijkheid. Je kan overal en wanneer dan ook met je bestanden aan de slag. Ook kan je naadloos bestanden met je collega’s delen en samenwerken in dezelfde bestanden is geen probleem meer. Verder kunnen projecten tegelijkertijd met collega’s opgepakt worden.

Online verbonden zijn

Naast de toegankelijkheid is een belangrijk voordeel van Mi...

Verandering in de geldigheidsduur van SSL-certificaten

Vanaf 1 september 2020 een maximale geldigheidsduur van één jaar

Op dit moment is de maximale geldigheidsperiode van een SSL-certificaat twee jaar. Echter heeft Safari, de webbrowser van Apple, een paar maanden geleden besloten te stoppen met het ondersteunen van SSL-certificaten die langer dan één jaar geldig zijn. Daardoor hebben de bedrijven Mozilla en Google besloten dit ook te doen. Per 1 september 2020 worden SSL-certificaten met een langere levensduur dan 398 dagen (dit is één jaar en een extra zogen...

Ben jij wel goed beveiligd?

Is jouw bedrijf bestand tegen het gevaar van virussen, malware en hacks?

Al je persoonlijke foto’s weg… Neem jij het risico? In de praktijk lijkt het vaak goed te gaan zonder bescherming, tot die dag komt en het toch misgaat. In veel gevallen is de schade enorm, niet alleen de schade op de machine die geraakt is, maar er kan ook emotionele schade aan vast hangen. Stel je voor dat jij het doelwit wordt van een virus of een hack en op de laptop die getroffen is staan je bankgegevens of de foto's v...

lek windows server CVE-2020-1350

Nieuw lek in Windows Server

CVE-2020-1350

Het lek

Dit lek is zoals Microsoft het aangeeft wormable, dit houdt in dat het door kwaadwillende misbruikt kan worden om mallware te verspreiden. Ook zonder dat hier interactie voor nodig is van een gebruiker. Het lek is gevonden door onderzoekers van Check Point Research Hackers. Het lek krijgt een CVE score van 10. Dit is de hoogste score die er gegeven kan worden en dient dan ook uiterst serieus genomen te worden.

team mida it service
Met kennis en ervaring lossen wij je problemen op

Het team van Mida IT Service beschikt over de juiste kennis en ervaring om jouw problemen op te lossen. Daardoor kun jij je bezighouden met datgene waar je goed in bent terwijl wij je problemen oplossen.

Bekijk ons team

Over ons

De ICT’ers van nu

Mida IT Service is de ICT-partij van nu. Of je nou wil dat we op locatie langs komen of dat we op afstand helpen, wij regelen het. Waar we ook zijn, we kunnen je altijd… helpen (moet je computer natuurlijk wel aan staan met een internet verbinding).

Ons doel

Ons doel is om samen met onze klanten het beste uit hun ICT-omgeving te halen. Wij zorgen ervoor de jouw bedrijf continuïteit heeft en zich bezig kan houden… met dat waar het goed in is, wij zorgen voor de rest. Dit doen we met een gespecialiseerd team dat elke dag weer met een lach en de juiste kennis, voor onze klanten klaar staat.

Onze visie

Elke dag groeit de wereld van ICT, zowel online als, bij bedrijven op kantoor. Bij Mida IT Service zorgen wij ervoor dat we hier in mee groeien. Door dit te doen kunnen… wij al onze klanten op maat bieden wat hun wensen zijn. Maar ook er voor zorgen dat het de juiste continuïteit en betrouwbaarheid biedt.

Close storingsmelding

LET OP ER IS STORING

Momenteel ondervinden wij problemen in één van onze datacenters. Dit resulteert in verbindingsproblemen met uw Online werkplek.